Poszt ITT

Életre kelt a Tuja feneke

VV Hall of Lame (11.11.14-15.)

Húúú, kérem. Húúúú. A legutóbbi két VV-rész olyan húúú, de nagyon izgi volt, hogy kettőig számoltam, amire egy lett. Bár még nyúlfarknyi az egész Hall of Fame-történelem már most megtörjük a szabályait, így most kivételesen – höhö – 2 darab ValóVilág résszel foglalkozunk 1 darab bejegyzésben. Jó, mi?

Tehát.


Fotó: RTLKlub

Rövidke összefoglalócska

Táncolnak, Attila intimen közeledne, Vera cirkuszol, Veronika picsog, Veronika szakit, Csaba feszeng, Seri ciánoz, Attila bepróbálkozik, Seri nyerít, Eszter bőg, Kinga hiszteriazik, D-matrac jön, Vera féltékeny, megint táncolnak, Annamari megsértődik, Veronika mellre szív, hütte.

A nap entitása

Csaba, a Tuja hátsója nyeri a díjat, mert (a) önálló életre kelt, (b) tereli a figyelmet Annamari, a Boci mozgásáról, (c) Kinga, a Leprikón nyafog érte.

A nap divatcézára

Az, hogy Péter, a Túlélő megpróbálja megcsinálni Veronikát, a Gungant, az rendben van. Az is, hogy mindezt úgy állítja be, hogy CSAK kishúgként közeledik hozzá. Az is, hogy tök véletlenül megigényli a D-matracot, mondván azon lehet csak igazán pihenni. De hogy mindehhez miért szükséges a nyakára sárgult palesztin kendő, a kinyúlt lila boxerrel, nem tudni. „Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt” – mondja a cowboy.

A nap pózere

Attiláé, Normenbéccé az elismerés, mert ilyen jól meg neki a nekem-nincs-családom-ezért-beleszarok-mindenbe-de-azért-látványosan-fájok-és-utálkozom-is-attitűd.

A nap nyelvművelője

Úgy tűnik, Seherezádé, a Kiskacziny letaszíthatatlan a trónról. Miután közli, hogy „borzalmasan nem lájkolom ezt a feladatot” még odacsap a karikás ostorral és megállapítja, hogy Gergő „megpróbálja kihozni magából a százast”. És nem a kakálásra érti.

A nap legőszintébb horkantása

Miután Annamari, a Boci, a Tuja mellett ücsörögve közli, hogy azért néz ki jól, mert a „pushupos melltartó csodákra képes”, Csaba önkéntelenül felhorkant: „Van valami tömény?” Like :)

A nap mégvéletlenüksemagresszív-börtönviseltje

Gergő, a Jailbird, aki tudjuk, hogy szimpatikus és kedves, most egy kicsit megharagudott Attilára és teljes jó szándékkal, figyelmesen, barátsággal leszögezi, hogy: „…amíg én nem b@szok pofán úgy valakit, hogy elesik b@zmeg, addig nekem senki ne mondja azt, hogy én agresszív vagyok! Mert pofázni lehet, de az első ütésig nekem senki ne dumáljon semmit!”


Fotó: RTLKlub

A nap övön aluli ütése

Vera, a Tizedes ugye féltékeny. Péter, a Túlélő miatt Veronikára, a Gunganre. Emiatt először is „turbószájú szörnyecskének” hívja, majd Péter felé szól gügyögve, hogy „fusszál vissza, vigasztald meg Veronikát, mert szírni fog”. Ugye, Vera! Ez olyan, mint egy óvodást azért csúfolni, mert kevés adót fizet.

A nap biofizikai sejtése

Attiláé, a Normenbéccé a díj, mert Kingáról, a Leprikónról megállapítja: „Te mindig arra fordítod a segged, amerre erőviszonyokat érzel.”

A nap nembozsikyvette-je

Annamari lett. No komment. Videóval büntetünk.


A poszt végére meg csak annyit írnék: HÜVELYGOMBA. Hogy miért? Arra meg itt a válasz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik