Otthon

Egy otthon, ami minden porcikájában természetes

A hobbit ház nomád körülmények között biztosít természetes luxust.

Kelet-Lengyelországban, a Krzywcza nevű falu határában bújik meg az a hobbitház, melynek háziasszonya a fiatal Bogdan. A hölgy álmodta meg a dombokon lévő lakot, mely bájával inspirálhat mindenkit, aki hasonlót szeretne építeni.

Hatalmas, fából készült kapu fogadja a vendéget, amin belépve máris egy más világban érzi magát. A város zajától távol, a természet lágy ölén mesés kunyhó kínál pihenést: a „Hobbitowy”, mely kívülről kicsinek tűnik, belül azonban tágas és kényelmes.

Van ebben nappali konyhasarokkal, fürdőszoba és két hálószoba dupla ággyal. Minden természetes anyagból, fából, agyagból, kövekből készült. Az agyagkonyha és az agyag kandalló nyugalmat kölcsönöz, a berendezési tárgyak pedig fokozzák ezt az érzést.

A konyhában víz forralására egy gáztűzhely használható, ám nincs mosogatógép vagy hűtőszekrény, miként áram sem. Számítógép és tévé így kizárva, csupán a mobiltelefon töltésére alkalmas 12 Volt erősségű töltő áll rendelkezésre. Ez a házikó ezért is alkalmas tökéletesen a nyugodt kikapcsolódásra.

Programot természetesen kínál a környék. Séta, gombaszedés, rőzsegyűjtés, favágás, majd téli estén következhet a kandalló melege, és minden évszakban a gyertyafény varázsa.

Ettől többet egy nyugalmas pihenéshez nem is kívánhatnánk.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik