Mobil

Megszületett a világ első hatszögletű mobilja

Speciális alakjával a hölgyek markába való.

A világban számtalan olyan dolog van, ami hatszögletű, így például a méhek lakása, vagy éppen a focilabdák paneljei. Ilyen formájú mobiltelefonról eddig nem nagyon tudtunk (vagy ha volt, akkor nem kapott nagy felhajtást), a Keecoo Mobil azonban gondoskodott róla, hogy a világ ne legyen hatszögletű telefon nélkül.

A Keecoo K1 igazi hiánypótló alkotás, amit az újonnan indult kínai cég a hölgyeknek szán, és ezt erősíti az is, hogy az előlapi kamera 8 megapixeles, hogy minél szebb képeket tudjanak lőni magukról, amint belecsücsörítenek a nagyvilágba. Sőt, a K1 Sony gyárából származó kamerájával készített fotót egy feldolgozó szoftver automatikusan feljavítja, hogy lágyabbnak tűnjék a bőr. Egyebekben a Keecoo K1 kijelzője 5 hüvelykes, felbontása pedig 720p, amin már egészen jól mutathatnak a szelfik.

keecoo

Sejthető, hogy ha előre 8 megapixeles egység jutott, akkor hátra még nagyobb felbontású, tehát 13 megapixeles került, míg memóriából 2 GB RAM jutott, a háttértár pedig 16 GB-ra rúg, de akinek ez nem elég, az 128 GB-ig bővítheti memóriakártyával. A Gorilla Glass alatt egy 1,3 GHz-es, négymagos processzor lakik, tehát nem lehet azt mondani, hogy a hatszögletű mobilt majd szétveti az erő, de azért nem lehet ok panaszra.

Maga a telefon egyébként eléggé Meitu V4 utánérzet, ami hasonlóan szabott szoftverekkel, ugyanakkor combosabb hardverrel rendelkezik, tehát igazából egy olcsósított változattal állunk szemben, ami fehér, vörös, és zöld színekben lesz kapható, amint megjelenik. Ám a piacra kerülés időpontját és az árat még nem lehet tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik