Média

Csúcsot döntött az Aranyélet kibeszélő

Rekord sokan, több mint 110 ezren (mára 120 ezren) voltak kíváncsiak élőben a 24.hu és az HBO Magyarország közös facebookos műsorának ötödik, eheti részére.

Ezzel a most keddi adás lett a 24.hu eddigi legnépszerűbb kibeszélő show-ja, amely szép lassan már a hagyományos televíziók nézettségével is összemérhető közönségtábort tudhat magáénak.

Mint mindig, az eheti Aranyélet kibeszélő aftershow-ban is az HBO sikeres magyar televíziós sorozata, az Aranyélet aktuális epizódját tárgyalták ki a 24.hu munkatársai és vendégeik, ezúttal Anger Zsolt és Thuróczy Szabolcs.

Az Aranyélet kibeszélő műsora hetente, kedd esténként jelentkezik a Facebookon. A show készítői a következő időszakra is nagy dobással készülnek, többek között olyan népszerű vendégeket ígérnek mint például Ónodi Eszter, Rajkai Zoltán, Döbrösi Laura.

Az HBO saját gyártású magyar fikciós sorozatának, az Aranyéletnek idén indult a második évada. Akkora az érdeklődés körülötte, hogy az HBO csapata már nagy erőkkel dolgozik a harmadik évad fejlesztésén, de hivatalos döntés még nem született a folytatásról. A nagy érdeklődést mutatja a keddi Facebookos műsor sikere is.

Ha netán lemaradtál a tegnapi aftershow-nkról, itt visszanézheted.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik