Média

Kódolatlan lesz a VIASAT3 az állami műsorszórónál egy időre

Észbontók (Észbontók)
Észbontók (Észbontók)

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján két hétig ingyenesen elérhető lesz a VIASAT3 kereskedelmi tévé az állami tulajdonú Antenna Hungáriához tartozó földfelszíni digitális platform, a MinDig TV nézői és a MinDig TV Applikációt használók számára.

A holnaptól november 25-ig tartó kódolatlan időszak alatt így olyan műsorokat láthatnak több mint 750 ezer háztartásban díjmentesen a nézők mint például a Flúgos Futam, az internetről a tévébe költöző Lakástalkshow, az Észbontók, vagy a Mátrix-trilógia.

A VIASAT3 a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 37. programhelyen érhető el. A vétellel kapcsolatos információk a www.mindigtv.hu oldalon találhatók meg. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a VIASAT3 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Az élő műsor a DVB-T rendszeren kívül a több mint 1,3 millió letöltéssel rendelkező alkalmazás segítségével okostelefonon és táblagépen, androidos, windowsos és Apple-ös termékeken is elérhető lesz.

(Kiemelt kép: az Észbontók egyik korábbi adása)

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik