Média

Az internetről tévébe költözik a Lakástalkshow

Lovász László Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila
Lovász László Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila
Hazai hírességekkel indul a talkshow típusú, egyedi formátumú műsor a VIASAT3 csatornán.

Az internetről a televízióba, egészen pontosan a VIASAT3 csatornára költözik a Lakástalkshow. A beszélgetős műsorban többek között Tóth Vera, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Schobert Norbert, Fluor Tomi és Alföldi Róbert is szerepel majd, a hírességeket továbbra is az a Lovász László műsorvezető kérdezi majd, aki az online verzióban 2012 óta látható volt.

A Lakástalkshow című műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak majd magánéletükről, hivatásukról, de azt ígérik, hogy ezúttal nem a megszokott rutinválaszokat adják majd.

A műsor egyik különlegessége, hogy azt egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. A Lakástalkshow televíziós verziójában a beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek majd: a celebek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere.

Az online verzióval ellentétben egyébként a tévés verzióban már nem csak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget majd Lovász a vendégeivel, így minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. Ráadásul minden epizódot élő zenei produkció zár, így többek között Palya Bea, Odett, Járai Márk és az Anna and the Barbies is zenél a műsorban.

A talkshow november 21-től lesz látható, méghozzá minden héten hétfőtől csütörtökig késő este. Már megtalálható az interneten a műsor promóvideója. Mutatjuk.

(Kiemelt kép: Lovász László műsorvezető. Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik