Média

Digitális tévét és gyorsabb internetet kapnak a monoriak

UPC fejállomás
UPC fejállomás
A UPC Magyarország kábelszolgáltató októbertől Monoron és a környező településeken nagyszabású fejlesztésekbe kezd. Ez új tévés szolgáltatások bevezetését és gyorsabb internetet hoz majd a térségbe.

Egy több milliárd forintból megvalósuló beruházás keretében a korszerűnek aligha nevezhető ADSL technológiát 500 Mbit/s átviteli sebességre képes optikai hálózattal váltja ki a kábelszolgáltató, így a szélessávú internet mellett olyan digitális tévés szolgáltatások is elérhetővé válnak a helyi előfizetők számára mint a Műsorvisszanéző és a Horizon Go, de a Wi-Free vezeték nélküli internetes szolgáltatás is elérhető lesz.

Robert Redeleanu, a UPC Magyarország új vezérigazgatója
Robert Redeleanu, a UPC Magyarország vezérigazgatója

A szolgáltató közlése szerint a körzetben először Monoron kezdődnek meg a fejlesztési munkálatok. Itt a UPC az év végéig közel tízezer háztartásban teszi elérhetővé az új hálózatot. A korszerűsítésnek köszönhetően teljes HD minőségű televíziós csatornaválaszték lesz elérhető, illetve minden digitális tv-szolgáltatást is nyújtani fognak az előfizetőknek.

A beruházás jelentőségét jól mutatja, hogy a hálózatfejlesztésnek köszönhetően a jelenleginél akár ötvenszer gyorsabbá válik az adatforgalom Monoron és a környező településeken.

Robert Redeleanu, a UPC Magyarország vezérigazgatója (képünkön) a bejelentés kapcsán azt mondta, hogy régóta tervezték a 29-es körzet távközlési infrastruktúrájának korszerűsítését, ezért is örömteli, hogy most gondos előkészítés után végre útjára indíthatják a beruházást, amelynek köszönhetően teljes körű szolgáltatást tudnak majd nyújtani, gyors internettel, digitális tévézéssel. Reményét fejezte ki, hogy ez új előfizetőket hozhat a cég számára.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik