Média
UPC fejállomás

Vezérigazgatót vált a UPC Magyarország

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 08. 10. 15:47

Robert Redeleanu lesz a UPC Magyarország vezérigazgatója. Carra Anitát, a cég jelenlegi marketing és tartalomfejlesztési igazgatóját egyúttal vezérigazgató-helyettessé léptetik elő. Magnus Ternsjö 15 év után távozik a UPC-t tulajdonló Liberty Global cégcsoporttól.
Korábban a témában:

Szeptember elsejétől Robert Redeleanu lesz a UPC Magyarország vezérigazgatója – jelentette be a kábeltelevíziós szolgáltató szerdán. Robert Redeleanu a UPC-t tulajdonló cégcsoportnál másfél évtizede dolgozó Magnus Ternsjőt váltja a vezérigazgatói székben, aki távozik a vállalattól. Bejelentették azt is, hogy Carra Anitát, a UPC Magyarország jelenlegi marketing és tartalomfejlesztési igazgatóját vezérigazgató-helyettessé léptetik elő.

Bukarestből irányítja majd a budapesti részleget az új vezető

Magnus Ternsjö vezérigazgató a Liberty Global cégcsoportnál eltöltött 15 év után távozik a UPC Magyarország éléről, amelyet 2015 novembere óta vezetett vezérigazgatóként. Utódját a vállalaton belül találták meg: Robert Redeleanu jelenleg a UPC Románia vezérigazgatójaként dolgozik és Bukarestben maradva, de meglévő felelősségi körét kibővítve, szeptember elsejétől mindkét országban ellátja majd a cégvezetői feladatokat

Magnus Ternsjö október elsejéig egyébként még a helyén marad, és segíti a menedzsmentet a feladatok átadásában.

Életem meghatározó élménye volt a Liberty Global kötelékében eltöltött másfél évtized. Hálás vagyok azért, hogy az évek során számos országban járulhattam hozzá fejlesztésekhez és jövedelmező, növekedést eredményező projektekhez, legutóbb éppen itt Magyarországon, ahol az elmúlt negyedévek számai folyamatos emelkedést mutatnak. Különösen büszke vagyok csapatomra, korábbi és jelenlegi kollégáimra és azokra az eredményekre, amelyeket együtt értünk el

– mondta a UPC Magyarország leköszönő vezérigazgatója.

Különösen tehetséges szakembert és jó kollégát ismerhettünk meg Magnus személyében. Ugyanakkor biztos vagyok abban is, hogy Robert rendkívüli vezetői tapasztalata és az a tudás, amelyet a UPC Románia vezetőjeként halmozott fel, képessé teszi arra, hogy továbbvigye a céget az eddigi folyamatos növekedési pályán és megvalósítsa ambiciózus céljainkat mind Magyarországon, mind pedig Romániában

– mondta Severina Pascu, a Liberty Global közép-kelet európai régiójának vezérigazgatója.

Robert Redeleanu, a UPC Magyarország új vezérigazgatója
Robert Redeleanu, a UPC Magyarország új vezérigazgatója Bukarestből irányítja majd a budapesti céget is

Az új vezérigazgató, Robert Redeleanu 2013-ban csatlakozott a UPC Romániához, több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, amelyet hazájában és külföldi FMCG cégeknél szerzett, vezető marketing, menedzsment és értékesítési pozíciókban. A Román Közgazdasági Akadémia elvégzését követően az Unilever dél- és közép-európai régiójában marketingszakemberként kezdte karrierjét, majd ugyanebben a régióban, valamint az Oroszország – Ukrajna – Belorusszia régióban marketingigazgatóként dolgozott, és kipróbálta magát a Telemobil/Zapp vezető mobilkommunikációs vállalatnál is. A UPC Romániához történt csatlakozását megelőző három évben a Scandia, Románia egyik legnagyobb élelmiszeripari cégének ügyvezető igazgatója volt.

Carra Anita, az új vezérhelyettes
Carra Anita, az új vezérigazgató-helyettes

Carra Anita 2015 májusa óta dolgozik a UPC Magyarország marketing és tartalomfejlesztési igazgatójaként. Fontos küldetésének tartja az ügyfélelégedettség növelését és a valódi felhasználói igényeken alapuló, innovatív termékek és szolgáltatások bevezetését. UPC-s pályafutását megelőzően 18 évet töltött az Unilevernél, ahol kereskedelmi, marketing és értékesítési területeken szerzett tapasztalatot különböző pozíciókban. 2012 óta az Unilever tisztítószer és kozmetikai üzletágának marketing igazgatójaként felelt a teljes közép-kelet-európai régió marketingtevékenységéért. Hollandiában és az Egyesült Királyságban is folytatott tanulmányokat, folyékonyan beszél angolul, hollandul és olaszul.

Egyébként éppen ma jelentették be, hogy a Telenor Magyarországnál is vezérváltásra kerül sor.

(Kiemelt képen a UPC Magyarország nemrégiben átadott új fejállomása)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Speaker giving a talk on corporate Business Conference. Audience at the conference hall. Business and Entrepreneurship event.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.