Média

Újabb személyi változás a TV2-nél

A TV2 székháza
A TV2 székháza
Az eddigi marketingvezető sem dolgozik többé a TV2-nek, amit tavaly vásárolt meg Andy Vajna kormánybiztos cége.
Koltai Dóra
Koltai Dóra. fotó: Linkedin

Koltai Dóra, a TV2 eddigi marketingvezetője távozott a TV2-től – tudta meg a kreativ.hu.

Koltai Dóra a Linkedin profilja alapján 2014 novemberében lépett be a kereskedelmi tévéhez. Előzőleg a Telenornál dolgozott, márka- és marketingkommunikációs osztályvezetői pozícióban.

Azt, hogy ki veszi át Koltai feladatait, még nem tudni, ugyanis a TV2 egyelőre nem válaszolt a szakportál ezzel kapcsolatos kérdésére.

Az elmúlt napokban jelentős személycserékre került sor a tavaly ősszel Andy Vajna kormánybiztos MBC nevű cége által felvásárolt TV2-nél. A 444.hu írta meg korábban, hogy a kereskedelmi tévé megvált Koltai Péter üzletfejlesztési igazgatótól, Krancz Balázs értékesítési vezetőtől, Nyeste Attila terjesztési vezetőtől, Stodulka Péter online tartalmakért felelős vezetőtől, valamint Hamvas Márta szponzorfinanszírozott műsorok értékesítéséért felelős vezetőtől.  Minderre egy nappal azután került sor, hogy egy köztévés beszállítót, Halkó Gabriellát nevezték ki a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatójává.

A személycserék egyébként már jóval korábban elkezdődtek, kevesebb mint egy év után még januárban távozni kényszerült például Shadia Nugud is a programigazgatói székből. Az új programigazgató kilétére éppen tegnap derült fény.  Shadia Nugud utódjának Ökrös Gergelyt kérték fel.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik