Light

Gubík Ági nem a népszerűségért lett színésznő

Gubik-Agi(650x433).jpg (Array)
Gubik-Agi(650x433).jpg (Array)

A Barátok közt Berényi Ágnese nem szereti ha megbámulják az utcán, vagy ha belelesnek a bevásárlókosarába.

Berényi Ágnes ármánykodó, negatív karakter; ami igen távol áll az őt megformáló Gubík Ági valós személyiségétől – derül ki a Bors interjújából. A színésznő azt is elárulta, igyekszik elkerülni a nagy nyilvánosságot; már amennyire ez egy napi sorozat szereplőjének módjában áll.

“Minél távolabb áll tőlem a karakter, annál nagyobb kihívás a megformálása. Berényi Ágnes negatív karakter, a hozzá hasonló szerepekhez próbálok úgy hozzáállni, hogy mindig meg is védjem őket, meg tudjam ma­gya­rá­zni a szándékukat, cselekedetüket magamnak. Bár előtte játszottam számos külföldi filmben is, a Hactionnal lettem országosan ismert, a Barátok közt pedig újabb dimenziót nyitott ebből a szempontból, hiszen ez egy napi sorozat. Ma ha a tévében szerepelsz, létezel, ha nem, nem. De olyan népszerűségre, amit a Barátok közt ad, sosem vágytam, nem ezért vállaltam el a szerepet.

Zárkózottabb vagyok ennél, nem is ezért lettem színész. Negatív megjegyzéseket nem kapok, de az tény, hogy nem tudok úgy meginni egy kávét, hogy ne bámulnának vagy nem tudok úgy vásárolni, hogy ne néznének bele a kosaramba. Ettől inkább elszigeteltebb leszek, és olyan helyekre járok, ahol elkerülhetem ezeket a helyzeteket” – mesélte a lapnak a színésznő.


Fotó: RTL Klub/ Sajtóklub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik