Kultúra

2019-ben jön Jason Statham és Dwayne Johnson Halálos iramban-spinoffja

Még a Halálos iramban 9 előtt leforgatják és mozikba küldik a két akciósztárral készülő produkciót.

Tegnap érkezett a hír, hogy a Universal Pictures egy évvel elhalasztotta a Halálos iramban 9 már korábban kitűzött premierjét, így az 2019 áprilisa helyett 2020 áprilisában fog a mozikba kerülni.

Egy évet csúszik a Halálos iramban 9 bemutatója
A rajongóknak 2020-ig kell várniuk a nagy sikerű széria következő felvonására.

A bejelentés hatására elterjedt a pletyka, hogy a halasztás hátterében az első Halálos iramban-spinoff áll, melyet még a „kilencedik epizód” előtt akar elkészíteni a stúdió. Utóbb egy nap sem kellett hozzá és beigazolódott a spekuláció, hiszen a Deadline értesülése szerint a Universal bejelentette, hogy

a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő spinoff 2019. július 26-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Magyarán ha nem is hónapra pontosan, de a 2019-es premiert a spinoff számára szabadították fel.

Az immár hivatalos bemutatója mellett egyelőre nem tudni sokat a produkcióról, melyek még sem forgatókönyvírója, sem rendezője nincsen, ám Statham és Johnson mellett a Halálos iramban 8 gonoszaként megismert Cipher szerepében valószínűleg Charlize Theron is vissza fog térni benne.

A Halálos iramban-szériának több része lesz, mint a Star Warsnak
A verdás franchise egyik producere árulta el egy interjúban, hogy pontosan még hány filmet terveznek.

Az ugyancsak idén dőlt el, hogy végül tízrészes lesz a Halálos iramban-széria és az utolsó felvonás 2021-ben kerül a mozikba, azonban a spinoff felpörgetése és a kilencedik installáció halasztása nyomán immár semmi sem biztos. Mindenesetre a Universalnak kétségtelenül megéri minél több bőrt lehúzni a franchise-ról, ugyanis a 2001-es alapfilm óta világszerte 5,13 milliárd dollárt termeltek a Halálos iramban-mozik.

Kiemelt kép: Universal Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik