Kultúra

Schwarzenegger rég volt olyan őrült, mint az új akcióvígjátékában

Előzetest kapott a Killing Gunther című mozi, amelyben Arnold a világ legjobb és leglököttebb bérgyilkosát fogja játszani.

Azóta nem érkezett hír az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő Killing Gunther (kb. Megölni Günthert) című akcióvígjátékról, hogy tavaly májusban beharangozták a produkciót, mígnem most váratlanul megjelent az első előzetese, amely egy mozgalmas és bohókás filmet ígér.

A Taran Killam forgatókönyvéből és rendezésében készülő produkció a világ legjobb bérgyilkosáról: a nagyképű Güntherről fog szólni, aki néhány riválisa célkeresztjébe kerül, ezért nyomozni kezd, hogy mégis ki és miért akarja eltenni láb alól. Mindeközben az őt levadászni szándékozók mindent megtesznek a kiiktatása érdekében, azonban Günther akkora ász, hogy egy lépéssel mindig a többiek előtt jár.

Az idén 70 éves testépítőből-lett-színészből-lett-kormányzóból-lett-színész mellett Killam hitvese: az Így jártam anyátokkal Robinjaként befutott és a Marvel-filmekben is rendre feltűnő Cobie Smulders, továbbá Bobby Moynihan, Kumail Nanjiani és Randall Park játszik a produkcióban.

Egyelőre nincs premierdátuma, de a Killing Gunther még idén mozikba kerül majd, várhatóan a télen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik