Kultúra

Schwarzeneggerrel készül az új Terminátor-film

Ezt maga az akciólegenda jelentette be egy interjúban a cannes-i filmfesztiválon.

Még januárban járta be a világhálót a nagy hír, miszerint a Terminátor-franchise jogaitól 2009-ben megváló James Cameron úgy döntött, visszavásárolja azokat, hogy egy reboot/sequel formájában újraindítsa/folytassa a filmsorozatot. Hogy pontosan mit tervez, az nem derült ki.

Azóta nem érkezett újabb infó a projekttel kapcsolatban, mígnem aztán a hétvégén a 70. Cannes-i Filmfesztiválon vendégeskedő Arnold Schwarzenegger a Screen Daily egyik munkatársának elárulta, hogy nemrég találkozott és egyeztetett is Cameronnal az új Terminátor-moziról.

Visszatért. Már halad előre a dolog. Cameronnak van pár remek ötlete arra, hogyan lehetne folytatni a franchise-t. Én is játszani fogok a filmben.

– fogalmazott tömören a 70 éves legenda. Schwarzenegger ugyanakkor azt nem tisztázta, hogy ismét kiborgként láthatjuk-e majd viszont a sorban hatodik Terminátor-filmben, melyet állítólag a tavalyi Deadpoolt levezénylő Tim Miller rendezésére akar bízni James Cameron.

A nevezett folytatásról egyelőre nem tudni sokat, így jelen állás szerint még az is bizonytalan, hogy valóban folyatás lesz-e, avagy reboot. Egyes források szerint Cameron azt találta ki, hogy fittyet hány az új évezredben készült Halálosztó-filmekre és a Terminátor 2 – Az ítélet napja után folytatja a szériát.

Schwarzenegger egyébként más projektekről is beszélt, így pl. megerősítette, hogy nem fog szerepelni az új Predator-filmben, illetve kijelentette, hogy a sokat rebesgetett Conan-reboot sem halott, csak ki kell pofozni a forgatókönyvét. Végezetül pedig elmondta, hogy elkészült az 1988-as Ikrek folytatásának szkriptje és még idén elkezdik forgatni a filmet, amelynek címe Triplets (Hármas ikrek) lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik