Kultúra

Irtó bizarr lett a Fűrész 8 első posztere

Előzetes még nem, de egy rosszat sejtető plakát már érkezett a horrorsorozat új részéhez.

Júniusban derült ki, hogy új címmel közeleg a Fűrész-sorozat nyolcadik felvonása, amely hat évvel az (akkor még) utolsó résznek kikiáltott Fűrész 3D (Saw 3D: The Final Chapter) után fog a mozikba kerülni.

Új címmel közeleg a 8. Fűrész-mozi
És már azt is tudni, kik fognak játszani a horrorsorozat idén érkező installációjában.

Ahhoz képest, hogy októberben tervezik bemutatni, eddig még csak egy teaser sem érkezett a horrorhoz, ugyanakkor a gyártó Lionsgate most közzétette a film első poszterét, amely ilyen groteszk lett:

Lionsgate

A rajongók számára nyilván nem nagy titok, hogy a plakáton is olvasható Jigsaw cím a horrorszéria nagy játékmesterére: John “Fűrész” Kramerre utal, akit Tobin Bell alakított az eddigi részekben. Természetesen őt is viszontláthatjuk majd az új horrorban, amelynek szereplőgárdáját mások mellett Laura Vandervoort (Smallville, A falka), Matt Passmore (McLeod lányai, Hűtlen vágyak), Brittany Allen (Bomba/nők, Az ellenállás városa) és Callum Keith Rennie (Csillagközi romboló, Kaliforgia) alkotja.

A Jigsaw-t a Daybreakers – A vámpírok kora és az Időhurok című filmeket jegyző Spierig tesók: Michael és Peter rendezik. Elvileg már elkészültek vele, úgyhogy lassan számíthatunk is az első előzetesre a horrorhoz, mely egy nappal az amerikai bemutató előtt: október 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik