Kultúra

Beteg gyerekeknek szerzett örömet az új Pókember

Tom Holland egy Los Angeles-i kórházba látogatott el a hétvégén, hogy jelmezben felvidítsa az ott ápolt apróságokat. Videó.

Manapság már nagy divat a hollywoodi színészek jelmezben gyermekkorház-látogatása, amellyel egy csapásra több legyet is lehet ütni, hiszen jótékonyságnak is remek, de promóciónak még jobb.

A hullámot még 2015-ben a két Marvel-csillag: Chris Pratt és Chris Evans indította el, amikor az utóbbi Amerika Kapitánynak beöltözve vidított fel beteg csöppségeket Seattle városának egyik klinikájában. Utánuk jött Johnny Depp, aki (természetesen) Jack Sparrow-ként vizitelt beteg gyerkőcöket Ausztráliában, mígnem aztán vagy egy évvel ezelőtt a Szellemirtók-reboot női csapata cselekedett hasonlóképp, miután ha valakiknek, akkor nekik tényleg kellett a reklám a filmjük rendkívül negatív megítélése miatt.

A kórházlátogatós trend legújabb áldozata arca immáron az új Pókember szerepét elnyerő Tom Holland, aki a hétvégén a Los Angeles Gyermekkórházban ugrott be szórakoztatni egy kicsit az ott ápolt emberpalántákat (videó itt). A mostani ráadásul már nem az első ilyen akciója volt az egyébként nagyon szimpatikus Holland-nek, aki először egy atlantai klinikán lepett meg gyerekeket még augusztusban.

Forrás: Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik