Kultúra

Charlize Theron Budapesten veri félholtra a rendőröket

A nálunk forgatott Atomszőke című akciófilmből megjelent első hosszabb és ütős jelenetben. Videó.

A 2014-ben az év egyik szenzációjává vált John Wicket társrendező (de az idén bemutatott folytatás munkálataiból már kimaradó) David Leitch vezényletével készült az Oscar-díjas Charlize Theron legújabb filmje: a keménynek és szexinek ígérkező Atomszőke (Atomic Blonde), amelyet Budapesten forgattak.

Fővárosunk persze mint a legtöbb nálunk készült hollywoodi mozi esetében, úgy Leitch akciófilmjében sem önmagát, hanem Berlint fogja alakítani, így aztán a produkcióból most megjelent első filmklipben sem magyar, hanem német rendőrök kapnak kiadós verést a megállíthatatlannak tűnő Therontól.

Az egyelőre még ködös cselekményű akcióthriller az MI6 kíméletlen ügynökének, Lorraine Broughtonnak az egyik küldetését fogja elmesélni, valamikor a Hidegháború idején. Azonban a történet másodlagosnak tűnik, hiszen a legközelebb a Deadpool 2-t dirigáló Leitch filmjében jól láthatóan egymást fogják érni a mesterien koreografált, észbontó akciójelenetek, amelyekben Theron meggyőzően halálosnak ígérkezik.

Theron mellett a James McAvoy, Sofia Boutella, John Goodman, Toby Jones és James Faulkner mellékszereplésével forgatott Atomszőke július 27-én fog megérkezni a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik