Kultúra

Jason Stathammel és Dwayne Johnsonnal jön az első Halálos iramban-spinoff

Zöld utat kapott a produkció, amelyben a két keménycsávó mellett egy Oscar-díjas színésznő is játszani fog.

Egy héttel ezelőtt minden idők legerősebb nyitóhétvégéjével érkezett meg a mozikba a Halálos iramban 8, amely azóta is uralja a bevételi toplistákat, mind külföldön, mind Magyarországon. Ennek fényében némiképp meglepő is volt az a néhány nappal ezelőtti kijelentés a franchise egyik producerétől, hogy a kirobbanó siker ellenére már “csak” két folytatást terveznek a verdás szériához.

Miközben tehát már megvan, hogy mikor ér véget a filmsorozat, a felette bábáskodó Universal Pictures már korábban elhintette, hogy a jövőben spinoffokat és előzményfilmeket is kaphat a Halálos iramban-széria. Nem a levegőbe beszéltek, ugyanis most váratlanul bejelentették, hogy

zöld utat kapott az első spinoff, amelynek a korábban egymást rühellő Hobbs (Dwayne Johnson) és Deckard Shaw (Jason Statham) lesznek a főhősei. A koncepció az, hogy a páros a Halálos iramban 8 gonoszaként megismert Ciphert (Charlize Theron) veszi majd üldözőbe a filmben.

Ennél többet egyelőre nem tudni a produkcióról, amelyet a Deadline értesülései szerint el is kezdtek kidolgozni, azonban az még erősen kérdőjeles, hogy mikor forgatják és mikor kerülhet majd a mozikba.

Magyarán hiába is lesz ugyan a (jelen állás szerint) 2021-ben érkező Halálos iramban 10 az utolsó rész, valójában további halálos iramú mozikra számíthatnak majd a rajongók. Persze a hollywodi virtust ismerve ez nem meglepő és a Universalnak is kétségtelenül megéri annyi bőrt lehúzni a szériáról, amennyit csak lehet, ugyanis a 2001-es alapfilm óta nem kevesebb, mint 4,8 milliárd dollárt termeltek a részek – ebből “csupán” 690 milliót a jelenleg idehaza is legyőzhetetlen Halálos iramban 8 (előzetes itt).

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik