Kultúra

Vasember nagyon berág Pókemberre az új szinkronizált előzetesben

Miután tavaly eldőlt, hogy a Sony és a Marvel egyezségre jutott Pókember-ügyben, a népszerű karakter csatlakozhatott a Marvel hőseinek mozis univerzumához, amelyben az Amerika Kapitány: Polgárháború egyik új szereplőjeként mutatkozott be. Természetesen az még csupán a kezdet volt, ezért következő lépésként Pókfej idén önálló filmet kap, amelynek Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) lesz a címe és amelyhez most itt van a legújabb, harmadik, szinkronizált előzetes.

A falmászó hős szerepét Andrew Garfield-tól megöröklő Tom Holland főszereplésével készülő produkció az ifjú Peter Parker hétköznapi életéről és a szuperhőssé válásának nehézkes folyamatáról fog szólni, amelyet az új trailer alapján olyan fordulatok fognak izgalmassá tenni, mint az, hogy egy meggondolatlan húzása miatt Tony Stark (Robert Downey Jr.) felhagy Parker pesztrálásával. Emellett az akciókból és végre a film gonoszából is többet láthatunk, márpedig az utóbbira érdemes lesz odafigyelni, ugyanis Michael Keaton fogja megformálni a karaktert – a mozifilmen korábban még soha nem látott Keselyűt. Kiderül az is, hogy utóbbi vélhetően a Bosszúállók első része során elhullott idegen technológiát használja fel, hogy megépíthesse saját eszközeit és belekezd a szuperbűnöző létbe.

A már említettek mellett a Marvel új felfogásában fiatal May nénit játszó Marisa Tomei, továbbá Zendaya Coleman, Tony Revolori, Logan Marshall-Green és Martin Starr alkotja a film szereplőgárdáját.

A 2014-es Clown című horrort és a 2015-ös Rendőrautót jegyző Jon Watts rendezésében készülő Pókember: Hazatérés egy nappal az amerikai bemutató előtt: július 6-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik