Kultúra

Egyelőre nem ér véget az Amerikai Horror Story

Megnyugodhatnak a rajongók, ugyanis az FX bejelentette, hogy még több évadot is terveznek a horrorsorozathoz.

November közepén ért véget az FX tévés hálózat égisze alatt 2011 óta futó Amerikai Horror Story hatodik évada, amelytől ugyan sokan nem voltak elájulva (köztük mi sem), azonban a némiképp visszaesett nézettség sem tántorította el az FX vezetőit attól, hogy mostanra berendeljenek még további három évadot az antológiasorozatból.

Magyarán eldőlt, hogy a horrorszériának nemcsak hetedik, de nyolcadik és kilencedik évada is lesz.

Az Amerikai Horror Story forradalmasította a minisorozat műfaját – ezt a legutóbbi installáció, a Roanoke is bizonyítja, amely éppoly friss és izgalmas lett, mint amilyen az első történet, a Gyilkos ház volt hat évvel ezelőtt. Minden új fejezet egy kulturális esemény, amelyet a fordulatokért, a látványért, a stílusért, a szereplőkért és a sztoriért szeretünk.

– nyilatkozta az FX vezérigazgatója, John Landgraf, aki zöld utat adott az AHS-t kitaláló és kezdettől fogva író Ryan MurphyBrad Falchuk párosnak az újabb szezonokhoz.

A Hotel alcímű ötödik évad óta Lady Gagát is foglalkoztató sorozat következő évadáról még nem tudni sokat, így pl. a cselekmény témája mellett azt is homály fedi, hogy a rendszeres szereplőgárdából kik fognak visszatérni, ugyanakkor annyi már biztos, hogy a hetedik szezon szeptemberben fog startolni az FX amerikai csatornáján.

 Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik