Kultúra

A Rolling Stones szerint Kristen Stewart lesz az utolsó csaj a Földön

Ezért őt láthatjuk kicsit megőrülni a banda új klipjében, amely egy poszt-apokaliptikus világban játszódik. Videó.

Kemény 11 év szünet után idén új stúdióalbummal jelentkezett a Rolling Stones, amely a Blue & Lonesome című lemezén az 1950-es és 1960-as évekből származó blues dalokat feldolgozásaival pakolta tele. A december 2-án a boltokba került jubileumi, 25. Stones-korongról most megérkezett a harmadik kislemez, a Ride ‘Em On Down hivatalos klipje, amelyben a Twilight-filmekkel befutott Kristen Stewart játssza a főszereplőt.

A videó cselekménye roppant egyszerű: egy poszt-apokaliptikus világban járunk, ahol életnek immár se híre, se hamva nincs Los Angelesben, leszámítva persze Stewart kisasszonyt, aki magányosan tengődik. A klip elején “bevásárol”, majd bepattan a menő (és a körülményekhez képest meglehetősen jó állapotú) Mustang GT-jébe, hogy aztán a városon keresztül-kasul furikázzon, miközben a Stones nótájára rázza magát.

Az amúgy kicsit sem a Will Smith főszereplésével készült Legenda vagyok felütésére emlékeztető videó még azzal együtt is nagyon klassz, hogy azért a földkerekség utolsó csajának szerepére nekem speciel lettek volna jobb ötleteim is Stewart helyett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik