Kultúra

Ezek a legmenőbb háttérképek mobilra

Nagy József
Pál Anna Viktória
Nagy József, Pál Anna Viktória

2016. 08. 01. 16:36

Várjunk a bugó jelre!

Bíbor Balatonba bukó Nap, Holdkráter, natúr Fradi-címer, hattyúpár a tatai tavon, makróba virágzó jázmin, önmagunk óvodáskori portréja, Pokémon az útelágazódásban – mostanáig ilyen háttérképekkel kellett megelégednünk.

De most itt vannak a telefonos telefonháttérképek.A minap a Puskás Tivadar Híradástechnikai Szakközépiskolában jártunk (cikk készül, nem ez, hanem telefonfülkés, az is jön hamarosan), és az anyaggyűjtés melléktermékeként néhány csudás kompozíció került birtokunkba.

Íme egy galvanizált, totálszürke példány extrapiktogrammal. Magukra és környezetükre igényes csúcsirodisták iPhone-jára kívánkozik, gyönyörű.

“Emelje le a kézibeszélőt és várja meg a tárcsahangot!”

Fotó: Pál Anna Viktória

Alább alternatíva egy tantuszos készülékről, Palkovics-kompatibilis, a fölirattól közteherviselést fetisizáló felsőoktatási államtitkárok nyála csorog: “Vegye le a hallgatót.”

Fotó: Pál Anna Viktória

Csak a lényeg – célratörő mobiltulajdonosok számára ideális háttérkép. Alighanem megbízható szakik Samsungján mutatna igazán parádésan.

Fotó: Pál Anna Viktória

Ugyanez totálban a teljességre törekvők számára.

Ez meg itt egy fakézibeszélős fantasztikum. Hipszterekenek ajánljuk.

Fotó: Pál Anna Viktória

Cuki luxusdarab. Csajoknak javallva, különösen az E kezdőbetűjűeknek: Edináknak, Erikáknak, Emeséknek, Ernáknak, Evetkéknek, Emíliáknak (168-as mellék), nem beszélve az Eszmeraldákról, az Euráliákról, esetleg Évákról, Életkékről.

Fotó: Pál Anna Viktória

Nyilván van párja Edinának, Erikának, Emesének, Ernának, Evetkének, Emíliának (szintén 168-as mellék), Eszmeraldának, Euráliának, Évának, Életkének. Úri.

Fotó: Pál Anna Viktória

Zárjuk a nyitókép párjával. E redizájnolt példány szürkesége kékbe csorog, mintegy visszahozva, megindusztriálva azt a natúrát, amitől menekültünk, a Balatonba bukó Napot. Napom.

Fotó: Pál Anna Viktória
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 29.
A főváros egyik legdrágább környéke a Duna partján épített Xlll. kerületi Marina Part. Ennek oka az, hogy kizárólag új építésű lakásokat találunk a környéken.
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.