Kultúra

Nyaraláson ne kezdj az exeddel kavarni, mert berág az új pasija

Keresztesi Ferenc
Keresztesi Ferenc

mozis hírvadász. 2016. 01. 06. 17:00

Kb. ez a tanulsága az új előzetest kapó A Bigger Splash című drámának, amely egy élvhajhász négyes neccessé váló kapcsolatáról fog szólni.
Korábban a témában:

Nem akármilyen szereplőgárdával készült a David Kajganich forgatókönyve alapján Luca Guadagnino rendezte A Bigger Splash, melyben a Oscar-díjas Tilda Swinton és az aranyszobrocskára kétszer is jelölt Ralph Fiennes mellett Dakota Johnson és Matthias Schoenaerts játsszák a főszerepeket. A film helyszíne az olaszországi Pantelleria aprócska szigete lesz, ahová az elismert filmes Marianne (Swinton) és fiatal fiúja, a rocksztár Paul (Schoenaerts) nyaralni érkeznek, majd véletlenül belebotlanak a nő régi pasija, Harry (Fiennes) és annak lánya, Penelope (Johnson) párosába. A kvartett eztán úgy dönt, közösen folytatják a pihengetést, csakhogy azzal nem számolnak, hogy Harry nem bír magával és megkísérli felmelegíteni a régi kapcsolatukat Marianne-nel, amelyből aztán naná, hogy baj lesz, miután Paul rájön. Az 1969-es A medence című alkotás feldolgozásaként forgatott, izgalmasnak ígérkező A Bigger Splash május 13-án kerül az amerikai mozikba.

Kommentek

http://24.hu/kultura/2016/01/06/nyaralason-ne-kezdj-az-exeddel-kavarni-mert-berag-az-uj-pasija/ 1054219 http://24.hu/kultura/2016/01/06/tarantino-uj-filmje-jutalomjatek-minden-szinesznek/