Kultúra

A Fekete hattyú rendezője készít klipet a Metallicának és Lou Reednek

Darren Aronofsky készíti el az első klipet Lou Reed és a Metallica közös lemezéhez, a Luluhoz.

A Fekete hattyú és A pankrátor rendezője az Iced Honey című dalhoz forgatja majd a videót. A jeleneteket San Franciscóban veszik fel, és november végén már látható is lesz a végeredmény.

Lars Ulrich, a Metallica dobosa a klip kapcsán azt mondta, életének nagyon fontos fejezete a mostani. „Nem elég, hogy Lou Reeddel vehettünk fel egy lemezt, most még Darren Aronofskyval is dolgozhatunk, aki a kedvenc filmeseim közé tartozik az első műve, a Pi óta” – nyilatkozta a zenész, hozzátéve: egy álmot él meg. Reed szintén megszólalt a videó ürügyén, és azt hangoztatta, hogy maga is nagy rajongója a Pinek, illetve hogy bízik benne: ez a videó lesz Aronofsky „következő Fekete hattyúja”.

Mint ismert, a Luluval a közönség és a kritika kevésbé elégedett, mint alkotói. Lou Reed a napokban azt nyilatkozta, hogy a Metallica rajongói halálos fenyegetéseket küldenek neki, mindeközben pedig a lemezről is sorban születnek az elmarasztaló recenziók. A Quietus magazin kritikusa például azt írta, hogy az album hallgatásánál még a fű növekedését figyelni is jobb időtöltés, a Blabbermouth.net szerzője pedig arra a megállapításra jutott, hogy a Lulu „szinte minden ízében teljes katasztrófa, és könnyen lehet, hogy helyrehozhatatlan károkat okoz a Metallica karrierjében.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik