Kultúra

Népítélet: milliós különbség a dobogón

Működik az X-faktor, döcög a ValóVilág, összeomlóban az ÖsszeEsküvők.

Ilyen sem volt még, hogy a legnépszerűbb műsor (natürlich X-faktor inklúzíve számos szimpatikus és/vagy jóhangú ismeretlen) és a második (éppen most Barátok közt-epizód) között egymilliós differencia legyen, hát most ez történt – 2,38 millióan nézték a tehetségkutatót.

A ValóVilág5 legnézettebb adása a keddi volt 1,16 millióval, ami a 7. helyre volt elegendő, míg utána a Holnapután című katasztrófa-utópia következik a legbutább arcú amerikai színésszel, Dennis Quaiddel, illetve Jake Gyllenhaallal és egy csúnya időjárási fronttal – mivel a film már többször ment, az 1,11 milliós nézőtábor nagyon jó eredmény, hála a filmeknek hálás vasárnap esti műsorsávnak. Amit az is bizonyít, hogy a Transformers a TV2-n egy picivel (mint Button Szingapúrban Vettel ellen) alulmaradt, és a 9. lett (amely film amúgy a moziforgalmazás idején óriási siker volt). Apropó Szingapúr: a F-1-es futam, melyen Vettel már hivatalosan is világbajnokká avanzsálhatott volna, 12. lett 888 ezer nézővel, ami szép eredmény.

A legnépszerűbb ÖsszeEsküvés-adás 865 ezer embert érdekelt, ami nem hangzik túl jól, a 14. pozíciót jelenti. Az m1 a szokásos Önök kérték-Hiradó mellett a héten egy Karinthy-feldolgozással, a Bűvös székkel került fel a listára (24. hely, 550 ezer néző), a búcsúzó A katedrális pedig még a végére összekapart 519 ezer nézőt és egy 26. helyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik