Szórakozás

Porig alázza kedvese a VV5 bombázóját

Seherezádé még nem is sejti, hogy aprócskának tűnő flörtje Gergővel milyen nagy port kavart a Villa falain kívül.

Szerelme, Claudio ugyanis egy közösségi portálon adta az ismerősei tudtára, hogy nem kíváncsi többé a lányra, sőt még egy külön oldalt is létrehozott, ahol porig akarja alázni őt.

Az olasz férfi annyira megharagudott Seherezádéra, hogy szerelme szennyesének kiteregetésével fenyegetőzik az interneten. Mindennap közzétesz egy-egy üzenetet, képet vagy videót, amiből állítása szerint megismerheti a magyar közönség az ő “ártatlan madárkáját”.

„Nézzétek meg holnap este Seherezádé hivatalos oldalát! Kiteszek nektek egy képet az összecsomagolt bőröndjeiről, amelyek indulásra készen állnak Budapestre… Ha show-t akartok, én garantálom, hogy megkapjátok. Én alkottam a lányt, és én is fogom tönkretenni” – ez olvasható Claudio oldalán, ahol több titokról is lerántotta a leplet.

„Nem értem, hogyan tehette ezt pár pohár ital hatására. Úgy viselkedett, mint egy lotyó. Elképzelésem sincs, miért választotta Shreket, amikor itt volt neki a királyfi is” – elmélkedett a cserbenhagyott barát, amire már a villalakó édesanyja is felkapta a fejét.

„Idáig a háttérben maradtam, de nem tudom továbbra is szó nélkül hagyni a reakciódat. Most, amikor a legnagyobb szüksége lenne rád, magára hagyod? Ez az igazi szerelem? Ne bántsd, kérlek, mert ezzel magadat minősíted!” – szóltak az első kérlelő sorok, amiket, mivel süket fülekre találtak, hamarosan követték az újabbak:

„Claudio, utoljára figyelmeztetlek: fejezd be ezt az egészet! Minden szavad hazugság. Nem tudom elképzelni, hogy te írod ezeket a nyomdafestéket nem tűrő, kitalált sztorikat. Ha pedig tényleg te vagy… TE MEGŐRÜLTÉL” – idézi az Új Ász az édesanyát, aki állítja, hogy csak egy jól összevágott jelenetet láthatott Claudio, aminek halvány köze sincs a valósághoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik