Szórakozás

Megvannak az X-Faktor továbbjutói

A mentorok kiválasztották azt a 150 tehetséget, akik immár a Táborban bizonyíthatnak majd, hogy ott a helyük a legjobb 24 között.

Idén is több ezren jelentkeztek az RTL Klub népszerű és sikeres énekes-tehetségkutató showműsorába, az X-Faktorba. A már jól összeszokott mentorcsapat tagjai, Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró újabb tehetségeket juttatott be a legjobb 150 közé.

A szombati, egyben utolsó válogatóból továbbjutott többek között a hiperaktív zongoraművész, Bús Atyimcsev Judit, a Lady Gaga számot a mentorok asztalán előadó Léki Bence, a U2 számmal óriási meglepetést okozó vagyonőr, Tarány Tamás, Bartók Béla rokona, Maria Mamah, a gyorsan talpra álló Vígh Zoltán, az RTL Klub Fókusz című műsorának riportere, Polgár Géza, a Michael Bublé slágerével sikert elérő Varjú René, a már tavaly is próbálkozó Samu Krisztina „Mazsi”, a szegedi egyetemista, Tóth Jonatán, Abodi-Nagy Blanka, aki egy Cserháti dallal nyűgözte le a mentorokat és a közönséget, a mosolygós, kétgyermekes családanya, Bagosi Alexa és két jó barát, az autóstoppal érkező Bagossy Norbert, valamint Baricz Gergely.



Jövő szombaton és vasárnap az X-Faktor 2011 pedig már a Táborral folytatódik, ahol a legjobb 150 tehetségből kell kiválasztania a mentoroknak azokat az énekeseket, akik bejutnak a Mentorok házába, vagyis a legjobb 24 közé.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik