Nagyvilág

A férfi, aki a zsebhokizást nemzeti hobbivá tette

Így szívatták Hugh Hefnert a 2001-es Roastban.

A Roastot ma már itthon is sokan ismerik, ha más nem, a napokban bemutatott Ganxsta-égetés miatt. A műfaj lényege, hogy egy ismert embert egy telt házas előadáson – majd pedig tévénézők milliói előtt – szívatnak, aláznak humoristák és celebek.

A 91 éves korában elhunyt Hugh Hefner is a roastolt hírességek egyike volt, 2001-ben, emlékezetes műsorban fikázták az akkori humorászok – Sarah Silverman, Jimmy Kimmel és mások.

A műsort néhány nappal a szeptember 11-i terrortámadások után vették fel a New York-i Friars Clubban, néhány poént ki is kellett vágni, mert volt olyan humorista, aki ízléses poénokat engedett meg magának a tornyokkal kapcsolatban.

Mindenki meghal, de Hugh Hefner élt is
Ezer nő, több milliós példányszám és 91 év. Mutatjuk, mit tett le az asztalra a Playboy-alapító.

A maradékból idézünk néhány durva beszólást, cseppet sem azzal a szándékkal, hogy megsértsük Hugh Hefner emlékét, ellenkezőleg: emlékeztetünk arra, hogy a Roastokban mindig is a legnépszerűbb figurákat bántották, David Hasselhofftól Pamela Andersonon át egészen Charlie Sheenig; és a Playboy-alapító – ahogy egyébként a szívatott alanyok többsége – vette is a lapot, remekül szórakozott a rá és a nyuszikra vonatkozó, bunkóbbnál bunkóbb poénokon. Derekasan állta a sarat.

Pedig… többek közt ezeket a mondatokat kellett végighallgatnia:

Alan King: „A férfi, aki a zsebhokizást nemzeti hobbivá tette.”

Jimmy Kimmel: „Nevezik látnoknak, zseninek, a szólásszabadság úttörőjének, de amikor én Hugh Hefnerre gondolok, mindig az jut eszembe, hogy spriccelésig dörzsölöm a dákóm. Ő a recskázás George Washingtonja. (…) És mégis, a kora ellenére Hef szexuális étvágyát nem elégíti ki egy nő. Nézzék csak ezt az asztaltársaságot!  Ennek a férfinak van hét barátnője, csak erekciója nincs. A Viagra nem keménnyé tesz téged, csak életben tart.”

Sarah Silverman: „Beszéljünk a kurv… a nyuszikról. Nem, a nyuszik nem kurvák. Ők havonta kapják a fizetést.”

Drew Carey: „Azóta nem láttam ennyi műmellet, amióta nem találkoztam veled legutóbb.”

Rob Schneider: „Azért vagyunk itt ma este, hogy tisztelegjünk a férfi előtt, aki a megszemélyesítése mindannak, ami miatt a terroristák gyűlölnek minket. (…) Néhány éve Hef rátalált a nőre, akit egész életében keresett, és elvette feleségül. (…) Aztán a nő 20 éves lett. Hef még most is keresi a nőt, akivel élete hátralevő részét eltöltheti, és úgy érzi, végre készen is áll, hogy hűséget fogadjon arra a 3-4 évre. (…) Hef, azért vagyunk itt, hogy kinevessünk, de az igazság az, hogy szeretlek és tisztellek – mert bízom benne, hogy tudsz segíteni abban, hogy valakivel szexelhessek. Bízom benne, hogy örökre itt maradsz velünk, és amikor Isten beírja a neved az Élet Könyvébe, remélem, nem lesz összeragadva benne az összes lap.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik