Nagyvilág

Megerőszakolt 10 éves kislány: nem a nagybácsi az apa

Az indiai rendőrség újraindította a nyomozást egy teherbe esett 10 éves kislány ügyében, miután a DNS-vizsgálatok kimutatták, hogy nem a nagybácsi a gyermek édesapja, pedig őt vádolták meg nemi erőszakkal.

Mivel a Legfelsőbb Bíróság nem engedélyezte az abortuszt, a lány múlt hónapban életet adott babájának, akit örökbe adnak majd.

A tízéves gyermek nem tudta, hogy várandós. Azt mondták neki, hogy azért nőtt meg a hasa, mert egy kő van a gyomrában.

Vallomásában ő azt állította, hogy az elmúlt hónapokban néhány alkalommal megerőszakolta őt a nagybácsi.

A negyvenes éveiben járó gyanúsítottat letartóztatták, jelenleg is börtönben van, de eddig egyetlen alkalommal sem reagált a történtekre.

A BBC információi szerint a DNS-teszt most újabb kérdéseket vetett fel, ugyanis a gyerek biztosan nem a nagybácsitól van. Innentől ugyanis biztos, hogy más is megerőszakolta a 10 éves lányt.

Eddig senki nem gondolt másik lehetőségre. A lány videón tett vallomást a bíróságon, tisztán megnevezte az erőszakolót és részletesen elmesélte, miket művelt vele

– közölte a BBC helyszíni tudósítója.

A lány anyja korábban többször is azt mondta a nyomozóknak, hogy másra egyáltalán nem gyanakszanak, tehát az ügy elég váratlan fordulatot vett.

Kedden a rendőrök meglátogatták a gyereket, hogy beszélhessenek vele.

A 10 éves kislány a valaha volt legfiatalabb, aki egy indiai kórházban szült.

Az indiai törvények szerint a huszadik hónapja után nem lehet megszakítani a terhességet, csak ha az édesanya élete veszélyben van.

Múlt pénteken egy 13 éves lány 32 hetesen császármetszéssel hozta világra gyermekét, aki két nappal később életét vesztette.

Meghalt a megerőszakolt 13 éves indiai kislány babája
A csecsemő mindössze két napot élt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik