Nagyvilág

Hárman megerőszakoltak egy fiatal brit nőt Mallorcán

A spanyolországi Mallorcán három férfi megerőszakolt egy brit fiatalt a népszerű Magaluf nevű partszakaszon - írja a Metro.

A hatóságok ruha nélkül, zokogva találta rá a nőre, akivel órákon keresztül erőszakoskodtak a tengerparton. A 19 éves skót lány a rendőröknek elmesélte, hogy három férfi támadta meg őt a tengernél, a Punta Ballena nevű körzetben.

A lánynak a dulakodás közben sikerült lefotóznia az egyik támadót, a képet később megmutatta a járőröknek is, így nagy valószínűséggel el tudják kapni az erőszaktevőket.

A lány elmondása szerint sétálni indult az egyik férfival, aki aztán elcsalta egy olyan szakaszra, ahol két másik várta őket. A lány beszámolójából kiderült, hogy az eset péntek este, tehát egy népszerű időpontban történt, de ennek ellenére senki nem hallotta a kiáltásait.

A rendőrség jelenleg megpróbál tanúkat felkutatni, akik esetleg láthatták, vagy hallhatták a történteket. A szakértők a lány ruhájáról DNS-mintát is vettek, hátha a nyilvántartásban rábukkannak az erőszakolókra. A hatóságok egyébként attól félnek, hogy a társaság már elhagyta a szigetet, így nagy rá az esély, hogy soha nem találják meg őket.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik