Nagyvilág

Számos gyilkosságot ismert be egy férfi, mert áldozatai kísértették a börtönben

Több régi, megoldatlan gyilkosságot vallott be egy sorozatgyilkosságért börtönben ülő férfi. Azt mondja, nem volt egy perc nyugalma sem, mert áldozatai szellemei folyamatosan zaklatták a cellájában.

A 61 éves Terry Childs most két gyilkosságot vallott be. Az egyiket még 1984 októberében követte el, egy a kaliforniai Apotsban fekvő farmon. Egy fiatal nő, Joan Mack volt az áldozat, akit Childs több késszúrással ölt meg. A másik gyilkosság a szintén Kaliforniában fekvő San Lorenzóban történt 1985 februárjában. A Christopher Hall nevű áldozatot lőfegyverrel végezte ki a gyilkosa.

Jeff Rosell, a körzeti ügyész azt nyilatkozta, hogy a beismerő vallomások abban segítenek, hogy az áldozatok családjai végre lezárhatják a múltat.

Childs, aki egy 1987-ben, egy 1998-ban és egy 2007-ben elkövetett gyilkosság miatt már jó ideje börtönben ül, már tíz éve is hasonló körülmények között vallott be egy rég megoldatlan, brutális gyilkosságot.  Az mondta, Linda Ann Jozovich folyton megjelent a cellájában, meredten bámulta, és felfalta az agyát.

A tizenkilenc éves lány 1979-ben tűnt el egy áruházból, ahol dolgozott. A holttestét csak 15 év múlva találták meg Santa Cruz hegyeiben. Arra, hogy ki volt a gyilkosa, Childs beismeréséig nem derült fény. A férfi azt mondta, azért ölte meg annak idején a lányt, mert összeveszett aznap az anyjával, ezért rettentően dühös volt.

(via SF Gate)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik