Nagyvilág

Facebook élőben jelentette be, hogy megölte a fiát és az exfeleségét

Earl Valentine már akkor élőzni kezdett, amikor elhagyta a gyilkosság helyszínét. Azt mondta, szerette volt feleségét, de a nő “megérdemelte, amit kapott” – írja a SkyNews.  A férfi ezután maga ellen fordította a fegyverét.

A gyilkosság az Egyesült Államokban, egy észak-karolinai városban történt. Earl Valentine egyszerűen berúgta exfelesége, Keisha Valentine házának ajtaját, majd mellkason lőtte a nőt és 15 éves fiukat. A tinédzser meghalt, de az exfeleség túlélte a lövést, jelenleg is kritikus állapotban van.

A férfi akkor kezdett élő közvetítésbe a Facebookon, amikor elhajtott a gyilkosság helyszínéről, és azt mondta, a nő “megérdemelte, amit kapott”.

A videóban így magyarázkodott:

Hazudott rólam, távoltartásit kért ellenem. Teljesen lerántott a semmibe. Szerettem a feleségem, de megérdemelte, amit kapott. Tudom, hogy most sokan csalódtatok bennem, de ez olyan dolog volt, amit meg kellett tennem.

A videó végén még mindenkinek szép életet kívánt.

A helyi rendőrfőnök azt mondta, Valentine azután lőtte le a saját fiát, hogy az segíteni próbált az édesanyjának.

“Igazából magától a haldokló, fiatal áldozattól kaptuk a hívást, ő jelentette be, hogy az apja rájuk lőttük” – nyilatkozta Taylor Bartholomew.

A rendőrség államokon átívelő embervadászatba kezdett, végül egy dél-karolinai hotelben találtak rá a férfi holttestére, aki ugyanazzal a fegyverrel végzett magával, mellyel a családjára támadt. Szökése ideje alatt – úgy tudják -, apja sírját látogatta meg Virginiában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik