Nagyvilág

Brutálisan megcsonkított lovat hagytak üzenetként egy ház előtt

A hatóságok még mindig nem tudják, pontosan hogyan ölték meg azt a lovat, aminek tetemét még szombat reggel találták meg a kaliforniai Sylmar városában. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a vértócsában fekvő lótetemet egy autópálya mellett zsákutcában találták meg. A ló farka egy telefonpóznához volt kötözve, és a CBS cikke szerint meg volt csonkítva.

A rendőrség első közlése szerint az állaton olyan súlyos sérülések voltak, hogy nem lehetett egyértelműen megállapítani, hogy agyonlőtték, vagy halálra verték. A CBS Los Angeles beszámolója szerint a tetem olyan szörnyű látványt nyújtott, hogy a rendőrök egy autót parkoltak elé, hogy eltakarják azt a környéken élő gyerekek elől.

A rendőrség közlése szerint az állat feltehetően már nem élt, amikor az egyelőre még ismeretlen tettesek az utcán hagyták. A farkát feltehetően azért kötözték a telefonpóznához, hogy a nehéz tetemet le tudják szedni a teherautóról, amivel odaszállították. A rendőrség szerint az állatot „üzenetként” hagyták az utcán, de részleteket nem árultak el.

A tetemet San Bernardino városába szállították, ahol boncolást végeztek, hogy kiderítsék a halál pontos okát, de kedden még nem volt eredmény – közölte a Los Angeles Daily News. A rendőrség már a hétvégén azt nyilatkozta, hogy  a helyszínen talált bizonyítékok alapján képesek lesznek megtalálni az elkövetőt, de addig nem akarnak lépni az ügyben, amíg nem kapják meg a boncolás eredményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik