Nagyvilág

Középiskolásnak adta ki magát egy ukrán férfi Amerikában

Egy 15 éves diáklánnyal szexuális viszonya is volt. Letartóztatták érte.

Elítéltek az Egyesült Államokban egy 23 éves ukrán férfit, aki egyebek mellett az életkoráról is hazudott, hogy diákvízumot kaphasson. Artur Szamarin egy pennsylvaniai középiskolába is beiratkozott, sőt, egy diáklánnyal szexuális viszonya is volt.

Egyebek mellett okirathamisításért, kiskorú megrontásáért, de lopásért is vádat emeltek Szamarin ellen, aki a nevéről is hazudott.

A férfi „mintadiák” volt, a tanárokra is jó benyomást tett, akik nem sejtették róla, hogy túlkoros. Egy nyomozónak elismerte, hogy szexuális viszonya volt egy 15 éves lánnyal még 2014 őszén, amikor ő 22 éves volt.

Szamarint felvették egy floridai középiskolába is, mielőtt lebukott a hatóságok előtt. Az egyik tárgyaláson azt mondta: szeretett volna jobban élni, ezért játszotta ki a vízumszabályokat.

Az ukrán férfit most fogva tartják, 240 ezer dollár váltságdíj ellenében kerülhetne át a börtönből bevándorlásügyi őrizetbe. Ügyvédje szerint a magas váltságdíjat semmi nem indokolja, a bíró viszont nem adott helyt a csökkentés iránti kérelemnek. (AP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik