A következő élő közvetítés része Brüsszeli robbantás: az Iszlám Állam vállalta a felelősséget

Trump természetesen hülyeségeket mondott a brüsszeli robbantások után

Mint egy falat kenyér, úgy kellett Európának a republikánusok elnökjelölti versenyét vezető aranyszínű, szottyadt mazsola megszólalása. Trump elmondta, hogy Brüsszel valaha szép hely volt, de mostanra katasztrófaváros lett, ami gyakorlatilag egy katonai bázis.

Szerinte ezek a változások mutatják, miért nem kellene az USA-nak beengednie a bevándorlókat. Trump ismét elismételte, hogy lezárná a határokat, amíg ki nem találják, mi is történik pontosan. Mondjuk nagyjából ezt a megoldást adom én is minden problémára: halogatok.

Trump elmondta, kiket nem engedne át a határon: a szíreket és azokat, akiknek nincs tökéletes dokumentációja. Mondjuk ez abból az országból vicces, ahol még a személyi igazolványok száma is elenyésző. A muszlimok beutazásának tilalmáról most nem beszélt, de azt elmondta, hogy minden muszlim hibás a terrortámadásokért, ha nem jelenti fel a gyanúsan viselkedő szomszédját.

És a legjobb: Trumpot megkérdezték arról is, mit kéne tenni a Salah Adbeslamhoz hasonló emberekkel.

Ha kiterjesztenénk a törvényeket, még a waterboardingnál is durvább dolgokat csinálnék velük. Meg kell szerezni az információt az emberektől.

Ez különösen vicces úgy, hogy a waterboarding bizonyítottan soha nem segített semmilyen terrorizmussal kapcsolatos nyomozásban, az elmúlt tíz évben nem érkezett belőle használható nemzetbiztonsági infirmáció.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik