Nagyvilág

Tüzet nyitott a családjára egy kamasz, mert nem hagyták aludni

Ideje iskolába menni! Március elsején, reggel 7 órakor próbált meg felébreszteni egy 16 éves kamaszt 42 éves anyja, és 67 éves nagyanyja a tennesseei Nashville-ben. A tini azonban, akinek sem a nevét, sem a nemét nem hozta nyilvánosságra a rendőrség, úgy érezte, jobb lenne nem kibújni aznap az ágyból.

Döntését a családdal is közölte, ők azonban ragaszkodtak volna ahhoz, hogy iskolába menjen. Indulatos vita következett, aminek egy pontján a kamasz egy töltött pisztolyt rántott elő a fiókjából, és vaktában lövöldözve érvelt tovább.

A nagymamáját, a 12 éves húgát, és 6 éves unokaöccsét is megsebesítette. Az anyja, illetve egy kétéves húga is a házban tartózkodott aznap, ők sértetlenül megúszták a lövöldözést. Amikor a tini kitombolta magát, elrohant otthonról, a pisztolyt útközben eldobta.

A rendőrök nem sokkal később elfogták és letartóztatták a kamaszt. Jelenleg azt vizsgálják, hogy honnan szerezhette a fegyvert, aminek létezéséről fogalma sem volt a családnak aznap reggelig.

A kamaszt négyrendbeli gyilkossági kísérlettel és gondatlan veszélyeztetéssel vádolták meg. A rendőrségen nem volt hajlandó vallomást tenni, ügyét fiatalkorúak ügyeivel foglalkozó bíróság tárgyalja majd.

(via NY Daily News, WKRN-TV)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik