Élő Külföld

Clinton átment Sandersbe, övé Texas is

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

bértollnok. 2016. 03. 02. 03:06

Hillary Clinton is tartott egy jóféle beszédet, nem győzte rekedten megköszönni támogatóinak az ovációt, majd belevágott. Szerinte azért szavaztak a demokraták ma, hogy ledöntsék a korlátokat. Gratulált Bernie Sandersnek is, pedig még sok eredmény nem jött ki.

Kicsit Sanderst idézte, hogy ez az ország mindenkié, nem csak a felül állóké. “Amerika akkor fejlődik, ha mind fejlődünk, Amerika akkor erős, ha mi is erősek vagyunk” – mondta. Idézte Trump kamányszövegét, hogy “tegyük Amerikát újra naggyá”, de ez szerinte fölösleges, mert Amerika mindig nagy volt. Szerinte több szeretetre és kedvességre van szükség az USA-ba, majd megismételte új jelmondatát, le kell dönteni a korlátokat.

Emlegette, hogy járt Bostonban a híres teaparti helyén, és azt mondta, mit szólnának az akkoriak, ha látnák a mostani Amerikát az eladósodott diákokkal és a központjukat Amerikán kívülre telepítő, adót elkerülő, melósokat sanyargató nagyvállalatokkal (megint Sanders szüvege!). Munkákra, tiszta energiára van szükség szerinte. A keményen dolgozó bevándorlókat is védte, ahogy a jogvesztett feketéket, nőket, kisebbségeket is.

KÖZBEN KÖZÖLTÉK, TEXAS IS CLINTONÉ, KOMOLYAN ELVERTE SANDERST 66,3%-OT SZEREZVE.

Kommentek

WASHINGTON, DC - DECEMBER 03:  Republican presidential candidate Donald Trump addresses the Republican Jewish Coalition at Ronald Reagan Building and International Trade Center December 3, 2015 in Washington, DC. Candidates spoke and took questions from Jewish leaders and activists as they continued to seek for Republican presidential nomination.  (Photo by Alex Wong/Getty Images)A Washington Post szerkesztősége kiállt Trump elnöksége ellen
Hoppá, két napon belül feloszlatják a szerb parlamentet