Nagyvilág

Rács mögött a férfi, aki a Facebookon reklamált a rendőrségnek, túl előnytelen körözési fotója miatt

A személyi edzőként dolgozó férfi már túl is van az újabb fotózáson.

Nem volt szívbajos a 25 éves Danny Damon, amikor meglátta a Facebook-on, az ausztráliai Victoria rendőrségének posztját, saját körözési fotójával. Ahogy korábban megírtuk, kommentben jegyezte meg, hogy szeretné, ha a hatóság egy másik róla készült fotót használna, mert ez borzasztóan előnytelen.

Be kell látnunk, volt némi igaza: nézzék csak meg az egyébként személyi edzőként dolgozó Danny körözési fotója mellett, a saját Facebook profilképét.

 Fotók: Facebook

Ha azt hinnék, hogy a victoriai rendőröknek nincs humorérzékük, tévednek. Azt írták válaszként Dannynek, hogy ha befáradna a legközelebbi rendőrkapitányságra, akkor becsszó sokkal előnyösebb fotókat készítenének róla. Az egyébként közlekedési kihágásokkal, és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekkel vádolt férfi azonban nem dőlt be a trükknek.

 kép: Facebook

Néhány a nappal később, a Daniel Damon mégis rendőrkézre jutott. A victoriai rendőrség a következő üzenetet osztotta meg nemrég a Twitteren: „Örömmel jelenthetjük, hogy a körözés alatt álló Daniel Damon végre megkaphatja új fotóit, ahogyan azt szerette volna, sikerült ugyanis letartóztatnunk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik