Nagyvilág

Tömlöcbe vetik az ipari szilikonnal seggplasztikázó nőt

Padge-Victoria Windslowe csak Fekete Madámnak hívta magát, és miután egy páciense meg is halt, rá is szolgált a névre.

Legalább tíz évre börtönbe kell vonulnia az illegális plasztikai műtéteket végző Padge-Victoria Windslowe-nak, becenevén a Fekete Madámnak – írja a BBC. A 43 éves, philadelphiai nő ipari szilikonnal töltötte fel a hozzá bejelentkezők fenekét.

Az eljárás rendkívül veszélyes, egy 20 éves londoni táncos is belehalt, aki ezért utazott 2011-ben Philadelphiába. A Claudia Aderotimi nevű áldozatba egy hotelben pumpálta bele az iprai anyagot. Emellett “pumpapartikat” is rendezett, ami azt jelentette, hogy házhoz ment injekciózni.

 

A bíróságon az ilyen esetek ellenére megvédte munkásságát a nő. Windslowe kijelentette, ő a “fenékinjekciók Michelangelója”. A korábban transznemű escorthálózatot is működtető nő művészetét a bíróság nem értékelte, márciusban bűnösnek mondták ki a brit nő haláláért.

A kormányzat hiába figyelmeztet folyamatosan, hogy az ipari szilikon veszélyes, fű alatt továbbra is nyomják be a sarlatánok a jelentkező nők fenekébe. A páciensek általában kevésbé tehetősek, így nem engedhetik meg maguknak a drága plasztikai beavatkozásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik