Nagyvilág

Atomtengeralattjárót vett egy New York melletti falucsoport rendőrsége

Tengeralattjaro-tamadas-az-I(960x640).jpg (Array)
Tengeralattjaro-tamadas-az-I(960x640).jpg (Array)

Az első letartóztatásuk is megvolt. Egy sétahajón ütöttek rajta.

A Hamptons nevű falukból, városkákból és tanyákból álló terület egy kicsit túltota a leselejtezett haditechnikai eszközök beszerzését. Vagy lehet, hogy a haditengerészet tolta túl a dolgot. A falucsoport rendőrsége mindenesetre szerzett egy saját rendőrségi tengeralattjárót. 

Az amerikai haditengerészet Virginia-osztályú, gyors támadásra képes nukleáris meghajtású tengeralattjáróját vették meg, miután azt a haditengerészet leselejtezte. A tengeralattjáró neve is fantasztikus: Jaws VIII. 

Már az első rajtaütés is megvolt, egy sétahajón néhányan túl hangosan hallgattak rapzenét, és rengeteget ittak. A Hamptons Police Department atomtengeralattjárója kíméletlenül csapott le a bűnözőkre. Minden okuk megvolt rá. A kapitány annyira részeg volt, hogy még akkor sem dobta el a füvet és a sört, amikor előtte kiemelkedett a vízből a rendőrségi atomtengeralattjáró. Már a rendőrség szerint.

Clint Bartholomew, az említett kapitány azért egy kicsit másképp látja a dolgot. Másnap azt mondta, rémisztő volt az egész. Annyit látott, hogy egy hatalmas éjfekete tárgy emelkedik ki a vízből közvetlenül az orra előtt. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik