Nagyvilág

Metrón maszturbáló férfit keres a rendőrség

metros-maszturbalo(960x640).jpg (Array)
metros-maszturbalo(960x640).jpg (Array)

Biztonsági kamera rögzítette, amint a mobiljába teljesen belefeledkező férfi magához nyúl a tömött szerelvényen.

 

Csak egy részletét hozta nyilvánosságra a Brit Közlekedési Rendőrség annak a fotónak, melyen egy fiatalember állítólag éppen önkielégítést végez a metrón.  Az elkövető azonosításához persze ennyi bőven elég.

A rendőrség közleménye szerint a férfi még április 17-én utazott a londoni metró zsúfolt, Northern (északi) vonalán. A keze az ágyékához vándorolt, és elkezdte „illetlenül fogdosni magát”. A férfi két megállót utazott így, majd átszállt egy másik szerelvényre – írja a brit Metro.

 Ezt a férfit keresik (kép: British Tranport Police)

„Az utasok figyeltek fel rá, hogy a férfi félreérthetetlen mozdulatokat tett, amint a szerelvény elhagyta az állomást. A cselekmény hosszú pecekig zajlott, amíg a férfi le nem szállt a metróról” – mondta el a lapnak Allan McTaggart, a közlekedési rendőrség, szexuális bűncselekményekre szakosodott osztályának nyomozója.

Mivel az ügyben feljelentés történt, a rendőrség hivatalból nyomozást indított. Jelenleg a biztonsági kamerák felvételeit vizsgálják, és keresni kezdték a képeken látható, egyelőre ismeretlen férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik