Nagyvilág

Beperelte lányát, a házimunka elhanyagolása miatt

Csak ruhákat vásárolgat és a szappanoperákat néz, mióta megházasodott, és még a gyerekét is elhanyagolja - állította az apa a bírósághoz benyújtott keresetében.

A kínai férfi állítása szerint lánya nem hajlandó semmilyen házimunkát elvégezni, és még saját lányával sem foglalkozik rendesen, csak koreai sorozatokat néz, és a boltokat járja egész nap – jelentette a China Daily. A kínai lap cikke szerint az idős házaspár így kénytelen volt mindent megcsinálni helyette. Még a nő lányát is ők etették, csakúgy, mint a férjét. Aki szintén nem képes egy feladatot sem végrehajtani a ház körül.

A csak Hu néven említett férfi a bíróságnak még bemutatott egy iratot, bizonyítva, hogy még házat is csak a tőlük kapott szülői kölcsönből tudott venni a lánya. A férfi szeptember elején perelte be a lányát. Az esetről szóló beszámoló arra nem tért ki, hogy egészen pontosan mit is akart elérni a bíróságon, milyen büntetést szabjanak ki a lusta lányukra. Ez azonban már soha nem fog kiderülni, mivel szerdán visszavonta keresetét, miután lánya bocsánatot kért tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik