Nagyvilág

Megskalpolta a modellhelikoptere

Roman-Pirozek(960x640).jpg (roman pirozek, modellhelikopter, )
Roman-Pirozek(960x640).jpg (roman pirozek, modellhelikopter, )

Durva trükkökkel próbálkozott a New York-i férfi.

Véletlenül agyoncsapta magát távirányítású modellhelikopterével egy 19 éves New York-i férfi egy parkban, miközben a géppel játszadozott. A baleset a brooklyni Calvert Vaux parkban, amely a modellreptetők egyik kedvenc helyének számít New Yorkban.A fiatal halálát végignézte az apja is, aki vele volt a parkban, amikor a tragédia történt.

Mint a szemtanúk elmondták, a helikopter olyan erővel csapódott Roman Pirozek fejének, hogy valósággal leszelt a férfi koponyájának tetejéből egy darabot, valamint felvágta a nyakát – írta a helyi sajtó. A fiatalember szinte azonnal életét vesztette, a kiérkező mentők már semmi sem tudtak tenni érte. A mentősök a New York Daily Newsnak elmondták: a gép rotorja átvágta az ereket Pirozek nyakában, és a 19 éves nagyon gyorsan elvérzett.

A modellhelikopter, amely megskalpolta Roman Pirozeket
Fotó: YouTube

Pirozek szomszédjai az NBC New York-nak elmondták: a fiatal elismert modellreptető volt, és versenyekre is járt, apjával együtt, aki alelnöke egy helyi modellhelikopteres klubnak. Egy szomszéd a Wall Street Journalnak elmondta: a helikoterezést apja miatt szerette meg Pirozek. “Az apa biztosan teljesen össze van omolva” – tette hozzá.

Az alábbi videót július végén tette fel YouTube-oldalára Roman Pirozek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik