Budapest, 2011. április 22.
G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója előadást tart az Apacuka étteremben, ahol Konzervatív Kultúrkör Magyarországon címmel tart rendezvényt a Policity.hu. a Magyarországi Kultúrkörök programsorozat részeként.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Közélet

Elfordultak a diákok G. Fodortól, csúnyán megbuktatták

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 01. 27. 15:49

Kíváncsiak voltunk, mit mondanak a hallgatók.

A MarkMyProfessoron diákok értékelik oktatóikat. Miután az ELTE már elítélte a G. Fodor Gábor által főszerkesztőként jegyzett portál szexista, rasszista, mások személyiségi jogait és emberi méltóságát sértő tartalmait, kíváncsiak voltunk, lett-e ennek visszhangja a hallgatók körében is. Lett.

2014-ben még csaknem teljesen kiváló értékelések születtek arról, miként tanítja a G. Fodor a magyar politikai gondolkodástörténetet.

Egyetlen bírálat volt.

„Felkészületlen, felszines (…) A vizsgán olyan kevés tudás kell, hogy bárki átmegy (…) Messze a leggyengébb tanárom.”

Mindenki más lelkendezett.

a Doktor Úr kiváló órákat tart. maximális odafigyelés, precizitás jellemzi, melyet igyekez a hallgatóinak is átadni. Én ajánlom, sokat tanultam tőle és az általa átadott tudásnak köszönhetem h most menő helyen dolgozok!!

Überkafa órákat tart, a legjobb a szakmában. A férfiasság egyszer a történelem legjobban idézett művei között lesz emlegetve!!!!!!

Egyik legjobb!

király oktató! A LEGJOBB A SZAKMABAN

Ezt követően 2015-ben már fordulni látszott a megítélése, elszaporodtak a „moderálva” bejegyzések, míg elérkezett a szégyen napja G. Fodor számára, aminek ráadásul nincs is köze az óráihoz, hiszen a mostani tanévben fizetés nélküli szabadságon van. Ugyanakkor a jelek szerint nemcsak a rektor, hanem a diákok is az ELTE-polgáraként tekintenek még rá. Ezt írták.

szellemileg zokni. és hülyeségeket is beszél.

rettenet az egész ember úgy ,ahogy van.

Sajnálom szegényt

G… Fodor

Inkább beírom előre magamnak, hogy: MODERÁLVA. Szégyen, hogy ilyen egyetemen tanít, pláne az ELTE-n, 888…

Az oldalon öt szempont alapján (követelmények teljesíthetősége, tantárgy hasznossága, felkészültség, segítőkészség, előadásmód) értékelik a hallgatók az oktatókat. Egytől ötig osztályozzák teljesítményüket. Az elmúlt napok bejegyzéseihez fűzött értékelésekben G. Fodor csúnyán megbukott. A hitelesség kedvéért megjegyezzük, hogy tanárértékelő portál nem objektív véleményezői rendszer.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

LONDON, ENGLAND - MARCH 22:  A member of the public is treated by emergency services near Westminster Bridge and the Houses of Parliament on March 22, 2017 in London, England. A police officer has been stabbed near to the British Parliament and the alleged assailant shot by armed police. Scotland Yard report they have been called to an incident on Westminster Bridge where several people have been injured by a car.  (Photo by Carl Court/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.