Budapest, 2011. április 22.
G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója előadást tart az Apacuka étteremben, ahol Konzervatív Kultúrkör Magyarországon címmel tart rendezvényt a Policity.hu. a Magyarországi Kultúrkörök programsorozat részeként.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Közélet

Elfordultak a diákok G. Fodortól, csúnyán megbuktatták

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 01. 27. 15:49

Kíváncsiak voltunk, mit mondanak a hallgatók.

A MarkMyProfessoron diákok értékelik oktatóikat. Miután az ELTE már elítélte a G. Fodor Gábor által főszerkesztőként jegyzett portál szexista, rasszista, mások személyiségi jogait és emberi méltóságát sértő tartalmait, kíváncsiak voltunk, lett-e ennek visszhangja a hallgatók körében is. Lett.

2014-ben még csaknem teljesen kiváló értékelések születtek arról, miként tanítja a G. Fodor a magyar politikai gondolkodástörténetet.

Egyetlen bírálat volt.

„Felkészületlen, felszines (…) A vizsgán olyan kevés tudás kell, hogy bárki átmegy (…) Messze a leggyengébb tanárom.”

Mindenki más lelkendezett.

a Doktor Úr kiváló órákat tart. maximális odafigyelés, precizitás jellemzi, melyet igyekez a hallgatóinak is átadni. Én ajánlom, sokat tanultam tőle és az általa átadott tudásnak köszönhetem h most menő helyen dolgozok!!

Überkafa órákat tart, a legjobb a szakmában. A férfiasság egyszer a történelem legjobban idézett művei között lesz emlegetve!!!!!!

Egyik legjobb!

király oktató! A LEGJOBB A SZAKMABAN

Ezt követően 2015-ben már fordulni látszott a megítélése, elszaporodtak a „moderálva” bejegyzések, míg elérkezett a szégyen napja G. Fodor számára, aminek ráadásul nincs is köze az óráihoz, hiszen a mostani tanévben fizetés nélküli szabadságon van. Ugyanakkor a jelek szerint nemcsak a rektor, hanem a diákok is az ELTE-polgáraként tekintenek még rá. Ezt írták.

szellemileg zokni. és hülyeségeket is beszél.

rettenet az egész ember úgy ,ahogy van.

Sajnálom szegényt

G… Fodor

Inkább beírom előre magamnak, hogy: MODERÁLVA. Szégyen, hogy ilyen egyetemen tanít, pláne az ELTE-n, 888…

Az oldalon öt szempont alapján (követelmények teljesíthetősége, tantárgy hasznossága, felkészültség, segítőkészség, előadásmód) értékelik a hallgatók az oktatókat. Egytől ötig osztályozzák teljesítményüket. Az elmúlt napok bejegyzéseihez fűzött értékelésekben G. Fodor csúnyán megbukott. A hitelesség kedvéért megjegyezzük, hogy tanárértékelő portál nem objektív véleményezői rendszer.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

MALAGA, SPAIN - MAY 21: Head Coach, Zinedine Zidane of Real Madrid celebrates their championship with his players after the La Liga final match between Malaga and Real Madrid at La Rosaleda Stadium on May 21, 2017 in Malaga, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.