Közélet

Elraboltak egy fiatalt Baján – lezárták az ügyet

emberrablás baján (Array)
emberrablás baján (Array)

A négyfős csapat tagjai egy házba vitték az autóst, megkötözték, betömték a száját és bántalmazták, különböző papírok aláírására kényszerítették.

Vádemelést javasol az ügyészség négy ember ellen, akik elraboltak egy fiatalt Baján, így akarták rábírni, aláírjon bizonyos papírokat. Emberrablás miatt folyt ellenük eljárás.

Ahogy arról beszámoltunk, a társaság tagjait februárban fogták el. Egyikük találkozót beszélt meg a 25 éves fiatallal, mondván, meg akarja venni a kocsiját. Elmentek egy próbakörre, ám a volán mögött ülő 38 éves “vevő” az Attila utcában megállt. Ekkor ketten – egy 30 és egy 27 éves férfi – pattantak be az autóba, és nekiestek a tulajdonosnak.

Ezután Csávolyra vitték, egy házba. Az épületben egy 34 éves férfi várt rájuk. A négyfős csapat ezután megkötözte kiszemetljét, betömték a száját és bántalmazták. Különböző papírok aláírására kényszerítették, egyebek mellett egy – az autóját érintő – adásvételi szerződést, illetve egy tartozáselismerő nyilatkozatot töltettek ki vele. Miután megtette, amit támadói akartak, elengedték.

A fiatalember feljelentést tett, az egyenruhások pedig elfogták az emberrablókat. Az ügyet a rendőrség most lezárta. 

Olvasói sztorik