Közélet

Ásóval tett pontot a cicaharc végére

Egy fiú miatt verekedtek össze a csajok, kiütéssel győzött a kihívott.

Egy hete terjed vírusként az interneten egy videó, és megannyi klónja. Az amatőr felvételen az látszik, hogy egy csapat lány áll körbe két másikat, akik vérre menő küzdelmet vívnak. A házgazdának, akinek a pázsitján a harc zajlik egyszer csak elege lesz, elindul egy tárolóhoz, ellenfele szorosan a nyomában. Vesztére. A fekete ruhás hölgy ugyanis előveszi kedvenc ásóját, és szól, hogy ha nem hagyják végre békén, akkor használni fogja. A rózsaszín felsős lány még szól valamit, és azonnal rájön, hogy nem kellett volna. Menekül, de már túl későn, pillanatok múlva a fején csattan az ásó.

A videó után az a hír járta be a netet, hogy később tévénézés közben a rózsaszín felsős lány belehalt a fejsérülésbe, de a Mirror kiderítette, hogy ez szerencsére nem igaz. A lap azt írja, hogy a fekete ruhás lány Emily, és a rózsaszínruhás Miranda egy fiú miatt vesztek össze. Lovaghoz méltón elkezdtek a harcolni a fiúért, ám Emily megunta a küzdelmet és felszólította a riválisát kísérő társaságot, hogy menjenek el a házától. Mondta, hogy van egy airsoft (apró műanyag golyókat kilövő) pisztolya, és használni fogja. Ezért indult el befelé, de Miranda utolérte, úgyhogy improvizált. A lány, aki Emily után szaladt a sikeres fejdobás után azért rohan el rögtön a háztól, mert akkor már a kezében volt az emlegetett fegyver.

A Mirror a twitteren bukkant a fejbedobott Miranda nyomára, aki közölte, hogy egyáltalán nem halt bele a sérüléseibe, s azt is elárulta, hogy Emilyvel korábban jó barátok voltak. Megtaláltuk a videó teljes verzióját is, de ennek sajnos nincs hangja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik