Közélet

Biszexuális nő üldözi szerelmével Lévai Katalint

Lévai Katalin volt esélyegyenlőségi tárcavezető és EP-képviselő maga mesélt a zaklatóról, egy bizonyos Elzáról, akitől már évek óta nem tud szabadulni - írja a Blikk.

A poltikus-író, saját bevallása szerint, csak sajnálatból nem jelentette fel eddig a nőt, akinek pszichiátrián átélt kalandjaiból most könyvet is írt. A 36 éves mániákus fiatalasszony egyébként meg van győződve arról, hogy a volt miniszter viszonozza szerelmét. Első levelében azzal kereste meg az egykori tárcavezetőt, hogy beleszeretett a regényeibe.

„Elzáról hamar kiderült, hogy súlyos téveszmék gyötrik. A legenyhébb kényszerképzete, hogy minden könyvem róla szól. Elza egyre tolakodóbbá vált, majd kiderült, hogy biszexuális, és belém szeretett. Próbáltam leállítani, de hiába” – mondta Lévai a lapnak.

A politikus úgy döntött, nyolcadik A szerelemfüggő című regényében írja meg valós élményei alapján zaklatója életét, akit fiatal korában egy ideig zárt intézetben kezeltek.

Gyilkos rajongás, vámpírpénisz és egyéb furcsaságok

A beteges lelkű rajongók felfokozott érzületei át tudnak fordulni agresszióba, gyilkosságba. A leghíresebb példa nyilván a john Lennont lelövő Mark Chapmané, aki akkor rántott fegyvert, miután autogramot kért bálványától – a férfi ma is börtönben van. De a tinik nagy mai bálványa, Robert Pattinson sem panaszkodhat, igaz, őt csak simán követik rajongói, de azért abba is bele lehet csavarodni, ha folyamatosan nyálcsorgató tinilányhegyek vonulnak mögöttünk. Rajongók egymás közt is eshetnek túlzásba: a Twilight-őrültek és Twilight-gyűlölők lőtték már egymást le riasztópisztollyal, próbálták elvágni egymás torkát, verték majdnem halálra egymást.

A legelképesztőbb rajongási szint, amikor a női Twilight-rajongók olyan műf…, khm, szexuális segédeszközt vásárolhatnak, amely a napfény hatására csillog-villog, és hidegen tartható – az Alkonyatot jól ismerőknek nem kell magyarázni, miért is olyan fontos jellegzetességek ezek… De aki vámpírral akar önkielégíteni, már ezt is elég valósághűen el tudja érni.

Íme egy nőtámadás Pattinson ellen:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik