Közélet

A meglopott autós mehetett neki a tolvaj motorosnak

motoros(210x140)(1).jpg (motorbaleset, motoros, )
motoros(210x140)(1).jpg (motorbaleset, motoros, )

Utcán sétálók, babakocsit toló nő, autóban utazók – a rendőrség most szemtanúk többek jelentkezését várja, hogy kiderítsék, hogy is történt pontosan a Kolosy téri baleset.

Ahogy arról beszámoltunk, autó alá csúszott egy motoros pénteken Óbudán, a Kolosy téren. A rendőrség szerint egy kocsi – egyelőre ismeretlen okból – hátulról nekiment a kétkerekűnek, amely az ütközéstől egy éppen zöld jelzésre váró autó alá került. A vétkes jármű a történtek után áttért a szemközti sávba, és nekiment egy másik kocsinak, amely így karambolozott a mögötte haladó autóval is. A motorost a mentők kórházba szállították, de hiába küzdöttek érte, meghalt.

Felmerült a gyanú, hogy a férfi, mielőtt baleset szenvedett, lopást követett el, méghozzá nem messze a tragédia helyszínétől, a Zsigmond téren. Ezért siethetett. A Hír24 információi szerint az az autós ment neki – feltehetően véletlenül – akit korábban meglopott. A sofőr ugyanis üldözőbe vette a motorost a történtek után.

A rendőrök most szemtanúk jelentkezését várják, hogy kiderítsék, hogy történt pontosan a baleset. Keresik egy szürke kocsi utasait, akik a Bécsi Kornél irodaház oldalánál, a külső forgalmi sávban álltak, két személyt, akik elsétáltak az említett kocsi mellett, egy babakocsit toló nőt és egy szintén arra járó párt. A térfigyelő kamera szemtanúkról készített képeit megtekintheti itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik