Üzleti tippek

Diákok kérésére hosszabbított az Invitel

Sipos Anikó
Sipos Anikó

gazdasági újságíró. 2013. 02. 26. 10:11

A telekommunikációs vállalat InnoMax és InnoApps innovációs pályázataira március 10-ig lehet jelentkezni.

Korábban a témában:

A jelentkezési határidővel kapcsolatban több kérés is érkezett az Invitelhez az elmúlt időszakban, elsősorban a diákok részéről. Sokak számára ugyanis nehézséget okozott, hogy az eredeti, február 25-ei határidő túl közel van a vizsgaidőszak végéhez. Ezért döntött úgy a vállalat, hogy március 10-e éjfélig ad még időt a pályázatok benyújtására.

Miért érdemes ringbe szállni?

Az InnoMax Díjra innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel pályázhatnak azok a vállalkozások és intézmények, amelyek az Invitel valamely szolgáltatását innovatív módon felhasználva értek el eredményeket.

Az I. kategória (5–19 fős cég) nyertese a meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel-szolgáltatás értékéből 300 000 forintos jóváírást kap.

A II. kategória (20–69 fős vállalat) nyertesénél 500 000 forint, a III. kategóriában (70 fő feletti vállalat) pedig 1 000 000 forint ez a jóváírás.

Mit nyerhetnek a fiatal fejlesztők?

Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló alkalmazásfejlesztők versenye. Az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!”, a „könnyedebb” hangvételű pályázatokkal pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet nevezni. A fődíj kategóriánként 200 000 forint értékű vásárlási utalvány és egy Tablet PC.

A jelentkezéseket www.invitel.hu/innomax weboldalon lehet benyújtani. (x)

Még több InnoMax

2012-es győztesek

2013-as kilátások – Idén már a nagyvállalatok is nevezhetnek

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The rescued private owned submarine UC3 Nautilus that sank on Friday 11. August, are dragged into Copenhagen Harbor 12. August 2017 by the Salvage ship Vina. The Swedish journalist Kim Wall which was on board the submarine is still missing. Owner and Captain Peter Madsen was rescued and charged with negligent manslaughter. (Foto: Jens Noergaard Larsen/Scanpix 2017)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.