Üzleti tippek

Diákok kérésére hosszabbított az Invitel

Sipos Anikó
Sipos Anikó

gazdasági újságíró. 2013. 02. 26. 10:11

A telekommunikációs vállalat InnoMax és InnoApps innovációs pályázataira március 10-ig lehet jelentkezni.

Korábban a témában:

A jelentkezési határidővel kapcsolatban több kérés is érkezett az Invitelhez az elmúlt időszakban, elsősorban a diákok részéről. Sokak számára ugyanis nehézséget okozott, hogy az eredeti, február 25-ei határidő túl közel van a vizsgaidőszak végéhez. Ezért döntött úgy a vállalat, hogy március 10-e éjfélig ad még időt a pályázatok benyújtására.

Miért érdemes ringbe szállni?

Az InnoMax Díjra innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel pályázhatnak azok a vállalkozások és intézmények, amelyek az Invitel valamely szolgáltatását innovatív módon felhasználva értek el eredményeket.

Az I. kategória (5–19 fős cég) nyertese a meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel-szolgáltatás értékéből 300 000 forintos jóváírást kap.

A II. kategória (20–69 fős vállalat) nyertesénél 500 000 forint, a III. kategóriában (70 fő feletti vállalat) pedig 1 000 000 forint ez a jóváírás.

Mit nyerhetnek a fiatal fejlesztők?

Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló alkalmazásfejlesztők versenye. Az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!”, a „könnyedebb” hangvételű pályázatokkal pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet nevezni. A fődíj kategóriánként 200 000 forint értékű vásárlási utalvány és egy Tablet PC.

A jelentkezéseket www.invitel.hu/innomax weboldalon lehet benyújtani. (x)

Még több InnoMax

2012-es győztesek

2013-as kilátások – Idén már a nagyvállalatok is nevezhetnek

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CAIRO, EGYPT - July 28: The Pyramids of Giza at dusk on July 28, 2015 in  Cairo,  Egypt. Giza pyramid complex bordering what is now El Giza, Egypt. It is the oldest of the Seven Wonders of the Ancient World, and the only one to remain largely intact. The pyramids are lit as part of the evening sound and light show. (Photo by David Degner/Getty Images).
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.