Üzleti tippek

Diákok kérésére hosszabbított az Invitel

A telekommunikációs vállalat InnoMax és InnoApps innovációs pályázataira március 10-ig lehet jelentkezni.

A jelentkezési határidővel kapcsolatban több kérés is érkezett az Invitelhez az elmúlt időszakban, elsősorban a diákok részéről. Sokak számára ugyanis nehézséget okozott, hogy az eredeti, február 25-ei határidő túl közel van a vizsgaidőszak végéhez. Ezért döntött úgy a vállalat, hogy március 10-e éjfélig ad még időt a pályázatok benyújtására.

Miért érdemes ringbe szállni?

Az InnoMax Díjra innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel pályázhatnak azok a vállalkozások és intézmények, amelyek az Invitel valamely szolgáltatását innovatív módon felhasználva értek el eredményeket.

Az I. kategória (5–19 fős cég) nyertese a meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel-szolgáltatás értékéből 300 000 forintos jóváírást kap.

A II. kategória (20–69 fős vállalat) nyertesénél 500 000 forint, a III. kategóriában (70 fő feletti vállalat) pedig 1 000 000 forint ez a jóváírás.

Mit nyerhetnek a fiatal fejlesztők?

Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló alkalmazásfejlesztők versenye. Az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!”, a „könnyedebb” hangvételű pályázatokkal pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet nevezni. A fődíj kategóriánként 200 000 forint értékű vásárlási utalvány és egy Tablet PC.

A jelentkezéseket www.invitel.hu/innomax weboldalon lehet benyújtani. (x)

Még több InnoMax

2012-es győztesek

2013-as kilátások – Idén már a nagyvállalatok is nevezhetnek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik