Üzleti tippek

Még lehet nevezni az Invitel pályázatára

A telekommunikációs vállalat negyedik alkalommal hirdette meg üzleti innovációs pályázatát. Az InnoMax Díjra március 10-ig lehet nevezni.

A pályázat célja, hogy jóval nagyobb figyelmet kapjanak a cégek technológiai fejlesztései. A korábbi években a kis- és középvállalatok nevezéseit várták, de idén a nagyvállalatok is beszállhatnak a versenybe.

„Minden vállalat szeretne hatékonyabban működni, és több profitot termelni. Nehéz körülmények között mindez még inkább kreatív és innovatív megoldásokat tesz szükségessé. Az InnoMax azokról szól, akik a válság ellenére is képesek inspiráló, izgalmas megoldásokkal előállni, és ezzel példát mutatni” – mondta Gerlei Gyöngyvér, az Invitel megbízott értékesítési vezérigazgató-helyettese.

Hogyan lehet pályázni?

Az InnoMax Díjra innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel pályázhatnak azok a cégek és intézmények, amelyek az Invitel valamilyen megoldását innovatív módon felhasználva értek el sikereket. Nem csak szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg az üzleti innováció. Így például termelési, logisztikai, pénzügyi vagy akár HR területről is érdemes benevezni.

Folytatódik az InnoApps pályázat is, amelyen a középiskolások, főiskolások és egyetemisták vehetnek részt újszerű, ötletes alkalmazásfejlesztéseikkel. Ilyenenek lehetnek például az Android vagy iOS (iPhone) operációs rendszerre vagy a Facebookra fejlesztett miniprogramok, játékok.


InnoMax- és InnoApps-nyertesek a zsűritagokkal (2012)

Kik döntenek?

Krisán László a Széchenyi Kártya programot működtető Kavosz Zrt. vezérigazgatója már negyedik éve tagja a zsűrinek. Másodszor vesz részt az értékelésben Papp Péter informatikai biztonsági szakértő, a Kancellár.hu elnöke és Peredy Zoltán, a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezető-helyettese. Elsőként lesz zsűritag Pusztay András, az Index.hu Zrt. ügyvezető igazgatója és Halácsy Péter, a Prezi.com társalapítója, technológiai igazgatója. A zsűri elnöke idén Gerlei Gyöngyvér, az Invitel megbízott értékesítési vezérigazgató-helyettese lesz.

A jelentkezésről bővebben a www.invitel.hu/innomax oldalon olvashat. (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik