Üzleti tippek

Reklámkampány a magyar borért

A magyar bor szeretetére és fogyasztására hívja fel a figyelmet a Közösségi Bormarketing Kft. és a Bell kommunikációs ügynökség új, „Magyar bor mindenkor” című reklámkampánya. Cél a magyar bor imázsának erősítése, a 18-59 éves korosztályba tartozó, átlagos vagy magas vásárlóerővel bíró, városi férfiakhoz és nőkhöz szólnak.

A kampány július 15-én indult, fő elemei egy 30 másodperces reklámfilm, amelyet a kereskedelmi televíziók vetítenek, illetve az augusztus 31-ig látható 350 óriásplakát. Az image-film alapgondolata: „a bor társ a mindennapokhoz”.

A kampány elsősorban a magyar bor image-ének erősítését célozza. A kampány kiegészítő eleme a http://www.magyarbormindenkor.hu/ weboldal, amely tartalmazza a legfontosabb információkat, és a kampány indulásától elérhető.

A Közösségi Bormarketing Kft. fontos missziónak tekinti, hogy minél szélesebb körben megtanulják az emberek a borkóstolást, az ételek és a bor együttes harmóniájának élvezetét. Ebben segít a „Magyar bor mindenkor” kampány mellett a Közösségi Bormarketing Kft. párhuzamosan futó eseménysorozata, a Borszerda projekt is. Arra számítanak, hogy sikerül felhívni a figyelmet a megfelelő borok kiválasztására, és a minőségi borkultúra terjesztésére.

A reklámspotot az RTL Klub, a Spektrum, az NGC, a Hallmark, a Film+, a Sport 1, 2, és a Sport Klub csatornákon láthatjuk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik